Ultraslan, Polisi Alarma Geçirdi!

Fanlarına göndermek için Atatürk Anıtı’nda fotoğraf çekimi sırasında meşale yakan Ultraslan taraftarları, karşılarında polisi görünce bir anda neye uğradıklarını şaşırdılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mayıs 2012 19:04
Ultraslan, Polisi Alarma Geçirdi!

Süleyman Demirel Üniversitesi Ultraslan Taraftar Grubunun, dün Atatürk Anıtı önünde fotoğraf çekilmek için yaktıkları meşaleler, polisi alarma geçirdi.

Valilik binasında görev yapan polis memurunun meşaleleri görmesiyle çağırdığı ekipler, olayın bir terör eylemi olma ihtimalini değerlendirerek kısa sürede olay yerine ulaştı.

Yaklaşık 10 öğrenciden oluşan taraftar grubu, bir anda neye uğradıklarını anlayamazken, polis öğrencilere kimlik sordu.

Olayın herhangi bir eylem olmadığını söyleyen Ultraslan Taraftar Grubu üyeleri, yalnızca takımlarının internet sitesine ‘Isparta Ultraslan Grubu’ olarak yayınlamak üzere fotoğraf çekmek amacıyla bir araya geldiklerini aktardılar.

Alarma geçen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri uyararak bölgeden uzaklaştırdı.

Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum