UltrAslanlar İftar Yemeğinde Buluşuyor

Spor Toto Süper Ligin Son Şampiyonu Galatasaray’ın taraftar grubu olan UltrAslan grubunun Isparta temsilciliği tarafından bu yıl 5. düzenlenecek olan iftar yemeği organizasyonu ile Eğirdir’de buluşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 13:07
UltrAslanlar İftar Yemeğinde Buluşuyor

İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı nedeni ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen UltrAslan 5. Geleneksel İftar yemeği organizasyonu bu yıl 4 Ağustos Pazar günü Eğirdir’de Pehlivan Restorantta gerçekleştirilecek.

İftar Yemeğine ultrAslan Isparta Eğirdir tayfa, ultrAslan Isparta Yalvaç Tayfa, ultrAslan Burdur ve ultrAslan Antalya'nın katılımıyla gerçekleştirileceği bildirildi.

UltrAslan Eğirdir Koordinatörü Ercan Aslantürk yaptığı açıklamada “ultrAslan Isparta olarak her yıl düzenlenen iftar yemeğimizi bu sene Eğirdir ilçemizde ultrAslan Isparta Eğirdir tayfa, ultrAslan Isparta Yalvaç Tayfa, ultrAslan Burdur ve ultrAslan Antalya'nın katılımıyla gerçekleştireceğiz.

Geleneksel ultrAslan İftar Yemeği'ne tüm Galatasaraylıları davet ediyor, kardeşlik ve dostlukların pekiştiği bu mübarek ayda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Ayrıca Eğirdir dışından gelecek olan taraftarlarımız için ise servis kaldırılacaktır” dedi.

İftar Yemeğine Katılmak isteyen arkadaşlarımız ultrAslan Isparta İl Koordinatörü Kayacan GÜRDAL, ultrAslan Isparta Yalvaç Tayfa Koordinatörü Tuncay BOZDUMAN, ultrAslan Isparta Eğirdir Koordinatörü Ercan ASLANTÜRK, ultrAslan Burdur Şekip YÜCEL, ultrAslan Antalya Serkan ULUĞKAY’ başvurabilerler şeklinde konuştu.

Haber: Emrah ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum