Uluborlu’da Değişim Atakları

Uluborlu’da Değişim Atakları

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ekim 2021 13:26
Uluborlu’da Değişim Atakları

Uluborlu’da kentsel dönüşüm adımları atılıyor. İlçe merkezinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli görülen binalar yıkılmaya başladı. Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, ilçenin merkezinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm planları hakkında bilgi verdi.

Uluborlu çarşısına yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Aziz Tuna, vatandaşlarla iş birliği içerisinde çarşıyı ilçeye yakışır bir hale getireceklerini söyledi. Başkan Tuna, “Kentsel dönüşümle alakalı şu anda belediyemizin çok fazla bir imkanı olmadığı için henüz bir çalışma başlatamadık. Sadece belediyemizin iş hanı vardı. Tehlike arz ettiği için onu yıktık” dedi.

Yıkılan binanın olduğu bölgeye bir yaşam alanı oluşturacaklarını söyleyen Başkan Tuna, “Çarşıya yeni bir kimlik kazandıracağımızı düşünüyorum. Şu anda peyzaj çalışması bitti. Onunla alakalı projeyi değerlendirip en kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bununda bir başlangıç olacağını düşünüyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.