Uluborlu'da Kar ile Mücadele

Uluborlu Belediyesinden Yapılan Açıklamada "Belediyemizin karla mücadele ekipleri ilçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor" denildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2012 18:28
Uluborlu'da Kar ile Mücadele

Uluborlu Belediyesinden Yapılan Açıklamada "Belediyemizin karla mücadele ekipleri ilçemizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sebebiyle çalışmalarına aralıksız devam ediyor" denildi.

Ayrıca Açıklamada "24 Ocak Salı günü başlayan kar yağışı gün boyu etkili oldu. Daha önce yağan karların soğuk hava şartlarından dolayı donması ve üzerine yeniden kar yağması sonucu kar kalınlığı bazı bölgelerde 60 cm’ye kadar yükseldi. Kar yağışı bu kadar yoğun olunca hemen alarma geçen belediyemiz karla mücadele ekipleri çalışmalarına başladı. Gece boyunca iş makinelerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ilçemiz yollarında özveriyle çalıştı. Karla mücadele ekiplerimiz ulaşım şartlarını olumsuz etkileyen yoğun kar yağışının devam etmesi halinde 24 saat esasına göre çalışmalarına devam edecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.