Uluborlu'da Yeni Seçilen Başkana Şok!

Uluborlu'da Yeni Seçilen Başkana Şok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2019 13:00
Uluborlu'da Yeni Seçilen Başkana Şok!

Uluborlu Belediye Başkanı olarak seçilen Millet ittifakının adayı Mehmet Aziz Tuna ile beraberindeki Uluborlulular öğle namazının çıkışında Seçim kordinasyon merkezinden kalabalık bir grup halinde yürüyerek Belediye Hizmet binasına geldiler.

Belediye Hizmet binası önünde yapılan dua ve kurban kesimi sonrasında Belediye binasına kurdele keserek giriş yaptılar. Belediye personeli yeni Başkanı ve Belediye Meclisini kapıda güler yüzle karşıladılar. Makam odasına ulaşan grup boş bir oda ve boş bir koltukla karşılaştı. Ne eski Başkan Mehmet Ünverdi nede Ünverdi’ye vekaleten seçilmiş hiçbir kimse yoktu.

Bu talihsiz olay üzerine İyi Parti Uluborlu İlçe Başkanı İbrahim Aydoğmuş; “Yeni seçilen yönetimin eski başkan Ünverdi’ye getirdiği teşekkür armağanı olan çiçek elimizde kaldı. Demokrasinin en büyük kanıtı olan Sandık neticesinde kazanan tarafa şans ve başarı dilemek, görevi alın akıyla teslim etmek Ülkemiz siyasetinin geleneklerinin en güzel örneğidir. 20 yıl siyaset yapmış ve bu ananeden bi haber alan Ünverdi’yi bu hareketinden ötürü şiddetle kınıyoruz. Gittik gördük ki Uluborlu Belediyesi gerçekten sahipsizmiş. Yeni seçilen yönetimin vatanımıza milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim ” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.