Uluborlu'ya aile sağlık merkezi açıldı

Uluborlu ilçesinde yeni aile sağlık merkezi açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2010 17:14
Uluborlu'ya aile sağlık merkezi açıldı

Uluborlu ilçesinde yeni aile sağlık merkezi açıldı.

Merkezin açılışına katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Süleyman Ünal, "İlimizde başlatılan ve ilk olarak ilimizde uygulanmaya başlayan aile hekimliği uygulamasıyla sağlık hizmetlerinin vatandaşın ayağına götürülmesi amaçlanmıştır. Bu merkezin de Uluborlu'nun merkezinde açılması bunu daha da işler hale getirecektir. Hele rehabilitasyon merkezinin yanında olması da ayrı bir avantaj olacak. Merkezimizin Uluborlu'ya hayırlı olmasını, hastanın değil de kirazınızın bol olmasını diliyorum." dedi.
Kaymakam Hayati Daştan ve Belediye Başkanı Mehmet Ünver de ASM'nin Uluborlu'ya hayırlı olmasını diledi.

Aile sağlık merkezinin açılışına Kaymakam Hayati Daşdan, İl Sağlık Müdürü Süleyman Ünal, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Mahmut Altunan, Garnizon Komutanı Hüseyin Çoban, Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Uluborlu Emniyet Amiri Sedat Bulut, Senirkent Sağlık Gurup Başkanı Dr.Pınar Topsakal, bazı daire amirleriyle halk katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.