Uluğbey'de Gizli Aşk 2 Ölümle Sona Erdi

Uluğbey Beldesinde, Birlikte Yaşadığı İddia Edilen Kadını Tabancayla Vurarak Öldürdükten Sonra Başına Tek El Ateş Ederek İntihara Kalkışan Kişi, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2011 15:37
Uluğbey'de Gizli Aşk 2 Ölümle Sona Erdi

Senirkent ilçesinin Uluğbey beldesinde, birlikte yaşadığı iddia edilen kadını tabancayla vurarak öldürdükten sonra başına tek el ateş ederek intihara kalkışan kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altında bulunan zanlı Eyüp Kolsuz (54), müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kolsuz'un cebinden 'Sevdiğim kadınla birlikte olamayacağım, yaşamamın da bir anlamı yok. İntihardan kimse sorumlu değil' yazılı not çıktı. Eyüp Kolsuz'un olaydan yaklaşık iki saat önce, Almanya'da yaşayan oğlunun cep telefonuna 'Bugünlerde çok iyi değilim' diye kısa mesaj gönderdiği belirtildi. Cenazelerin bugün beldede kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Eyüp Kolsuz, dün, Uluğbey beldesi Erenler Caddesi'nde yürüyen, birlikte yaşadığı iddia edilen Gülnaz Topçu'yu (44) tabancayla iki el ateş ederek öldürmüş, daha sonra kendi başına tek el ateş ederek intihara kalkışmıştı. Gülnaz Topçu olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Konu İle İlgili İlk Haberimiz İçin Tıklayınız..

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.