Ulusal Gönüllüleri Buluştu

Ulusal Kanal Gönülleri dün düzenlenen kahvaltılı dayanışma toplantısında bir araya geldi. Çok sayıda siyasi parti, kitle örgütü ve sendika temsilcisinin katıldığı programda bir çok davetli de Ulusal Kanal Gönüllüsü oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2013 01:14
Ulusal Gönüllüleri Buluştu

Ulusal Kanal Isparta Temsilciliği tarafından organize edilen program Böcüzade Park Cafe’de gerçekleştirildi. Prof. Dr. Alpaslan Işıklı ve Suay Karaman’ın da katıldığı programda ADD, TEMAD, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği, Eğitim İş, TGB, CHP, İşçi Partisi, DSP gibi çeşitli siyasi parti,dernek ve sendika temsilcisi de hazır bulundu.



Sinevizyon gösteriyle başlayan programda Ulusal Kanal Isparta Temsilcisi Bora Tüfekli, yaptığı konuşmada “Ulusal Kanal bir arada olmanın meyvesidir. Ulusal Kanal birlik demektir. Ulusal Kanal öğrenci mücadelesi, işçi kavgası, memur hakkı, yoksul duruşu demektir.



Türk demektir, Kürt demektir, Alevi, Sünni demektir. Ulusal Kanal Vatan demektir. Aynı zamanda Ulusal Kanal gerçek demektir. Bin yalanın üstüne bir gerçekle gitmenin, cesaretin adıdır Ulusal Kanal. Yalancının mumunu söndürmek için Ulusal Kanal’a her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Ulusal Kanal’ı yaratanlar bugün de Ulusal Kanal’ı büyütmek için var gücüyle çalışacaktır” dedi. Tüfekli konuşmasının ardından salonda bulunanları Ulusal Kanal Gönüllüsü olmaya davet etti.
Prof. Dr. Alpaslan Işıklı’da konuşmasında ülkenin içerisin
de bulunduğu duruma işaret ederek, kamuoyuna ‘çözüm süreci’ diye lansedilen sürecin, bir bölünme süreci olduğuna dikkat çekti.



Programda TEMAD Şube Başkanı Mümtaz Çapcı, İl Genel Meclisi Üyesi Lokman Kumcu, İşçi Partisi İl Sekreteri Mehmet Ali Tüfekli de birer konuşma yaparak Ulusal Kanal’ın Türk medyası açısından önemli olduğuna işaret etti.



Konuşmaların ardından müzik dinletisiyle devam eden programda çok sayıda davetli de Ulusal Kanal Gönüllü formlarını doldurarak Ulusal Kanal’a gönüllü oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum