Uluslararası 13. Eğirdir Triatlonu Sona Erdi

Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupası Pazar yapıldı. Etkinliklerin bütünü tek kelimeyle muhteşemdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ağustos 2015 09:43
Uluslararası 13. Eğirdir Triatlonu Sona Erdi

Triatlon Avrupa Kupası'nı yabancı triatletler kazandı. Ödüllerini Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Eğirdir Kaymakamı Abdullag Akdaş, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöli Triatlon Federasyon Başkanı Hamdi Güneş ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Murat Gevrek tarafından verildi.

Eğirdir Triatlonu Avrupa Kupasında derece Bayanlarda 1. Arina Shulgina (Rusya), 2. Yuliva Yelistratova (Ukrayna), 3. Margie Santimaria (İtalya) girerken erkeklerde 1. Denis Vasiliev (Rusya), 2. Oleksiy Syutkin (Ukrayna), 3. Vadimir Turbayevskiy (Rusya) oldu.

Bu yıl 13.sü düzenlenen Uluslararası Eğirdir Triatlonu sona erdi. iki gün süren yarışların ilk günü Türkiye genelinden sporcuların katıldığı müsabakalar gerçekleştirildi. Yarışların ikinci gününde bayanlar ve erkekler de Avrupa Kupası müsabakaları yapıldı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, "Eğirdir ilçemiz bu gibi sporlar için potansiyeli çok güzel. Ev sahipliği yapan Belediyeye teşekkür ediyorum. Bu gibi faaliyetlerin devamını diliyoruz. Gerek turizm gerekse kültürel anlamda bu yarışların büyük katkıları olacaktır" dedi.

Yarışların sonunda genel bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Bundan iyisi Eğirdir Elması" diyerek başladığı sözlerine, ilçemizin tanıtımı açısından önemli bulduğumuz Triatlon yarışlarının bundan sonraki yıllarda da daha güzel bir şkeild eyapılacağı inancını taşıdğını belirtti.

Gökçe Eğirdir'i salladı
Uluslararası Eğirdir Triatlonu yarışları kapsamında düzenlenen konserlerin Cumartesi akşamı ünlü sanatçi Gökçe sahne aldı. Gökçe'den önce sahnede sunuculuğu ve şarkılarıyla Esma Er, Aydan Akbay, Olcay Ağırbaş ve Meltem Erensoylu sahne aldı. Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Triatlon Federasyonu Başkanı aHHHamdi Güneş tarafından sanatçılara çiçek ve kristal elma takdim edildi. Sanatçı Gökçe, söylediği bir birinden güzel hareketli parçalarla kendisini izlemeye gelenleri mest etti.

EĞİDİR TRİATLONU BAŞLADI HABER VE FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

















HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.