Uluslararası Şampiyonada 11 Ispartalı

10-14 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Uluslar arası Turkish Open Taekwondo turnuvasına bir çok Ülkeden sporcu katılımıyla gerçekleştirilcek.

Yayınlanma:
Uluslararası Şampiyonada 11 Ispartalı

Isparta Gençlik  Hizmetleri ve  Spor il  Müdürlüğünde Taekwondo Antrenörü olan Yasar Erbil  uluslararası şampiyonaya Milli takım antrenörü olarak görevlendirildi. Milli Takım Antrenöerü Yaşar  Erbil  yaptığı açıklamada “düne kadar ilimizden bir sporcu bile katılamazken son yıllarda ilimizden gerek antrenör gerek hakem gerekse sporcu olarak güzel derecelere imza atmaya başladık. Bu şampiyonaya  da Ahmet Görgün, Bülent Çetinle birlikte Milli Takım antrenörü  olarak görevlendirildik.  Hakem olarak Emin Büyükkurt, Mustafa Ünal, Meryem Serfiraz Bilici, Burak Özdamar görev yapacaklar. Müsabakalara katılacak Sporcular olarak gençler kategorisinde Şampiyonlar Spor kulübünden Yunus Burak Avşar poomsea dalinda yarışacak. 18 -30 yas kategorisinde Yalvaç Çınar Spor kulübünden  Melike Çakıroğlu, Hasan Rafi Karademir 31-40 yas kategorisinden Eğirdir Halk Eğitim Merkezi Taekwondo Antrenörü Sümeyra Çetintürk  41-50 yas kategorisinde Yalvaç Çınar spor kulübü Antrenörü Ahmet Görgün müsabakaya iştirak edeceklerdir.  11 Şubat  Cumartesi günü başlayacak olan Şampiyonaya katılacak olan tüm antrenör hakem ve sporculara başarılar dilerim” dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum