Uluslararası Turnuvanın Şampiyonu: Abdurrahman Öz

Uluslararası Turnuvanın Şampiyonu: Abdurrahman Öz

Yayınlanma:
Uluslararası Turnuvanın Şampiyonu: Abdurrahman Öz

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından "Cihan Pehlivanı" Kurtdereli Mehmet Pehlivan adına ilki düzenlenen Uluslararası Kurtdereli Mehmet Pehlivan Serbest Güreş Turnuvası gerçekleştirildi.

Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleştirilen ve iki gün süren turnuvada, 12 ülkeden 12-14 yaş grubunda 185 sporcu mücadele etti.

Isparta’nın son yıllarda yetiştirmiş olduğu başarılı güreşçi Abdurrahman Öz, 100 kiloda Bulgaristan şampiyonunu tuşla yenerek Uluslararası Kurdereli Mehmet Pehlivan Serbest Güreş Turnuvası birincisi oldu.

Altın madalya kazanan Öz, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Güreş Antrenörü Remzi Kurt, sporcusunun geleceğin Avrupa ve Dünya Şampiyonu olacağına yürekten inandığını belirterek, altyapılarında da yetenekli gençlerin olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.