Ümmet ve Memleket Sevdalıları Kahramanlık Destanı Yazmıştır

Ümmet ve Memleket Sevdalıları Kahramanlık Destanı Yazmıştır

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2019 17:32
Ümmet ve Memleket Sevdalıları Kahramanlık Destanı Yazmıştır

15 Temmuz hain kalkışmasının yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınlayan Sivil Toplum Hareketi Derneği İl Temsilcisi Mustafa Sağlam, “Allah ümmeti parçalamak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

Sivil Toplum Hareketi Derneği Isparta İl Temsilcisi Mustafa Sağlam 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Sivil Toplum Hareketi Isparta İl Temsilcisi Mustafa Sağlam, mesajında “15 Temmuz 2016 günü ümmetin birliğine ve dirliğine kasteden Büyük Şeytan ve Siyonistlerin taşeronu hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimine dur diyen ümmet ve memleket sevdalılarının kahramanlık destanı yazdığı gündür. 15 Temmuz’da alçaklara haddini bildiren kahramanlar, tüm şer güçlere şeytan ve dostlarına ümmete ve memlekete göz dikenlere gerekli cevabı tereddüt etmeden verecektir. Allah ümmeti parçalamak isteyenlere fırsat vermesin. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.