Üniversite Her Zaman Emrinizde

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Numan Tamer ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma:
Üniversite Her Zaman Emrinizde

Karşılıklı iyi niyetlerin dile getirildiği ziyarette Rektör İbicioğlu, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen Meclis Başkanı Osman Şahlan ve yeni yönetim kurulu ile meclis üyelerine başarılar diledi.

Isparta’nın kalkınması adına sağlanan üniversite- sanayi işbirliğinin artarak devam edeceğini belirten İbicioğlu,“Sivil toplum örgütlerindeki çalışma heyecanı, fedakarlık arzusu, toplumun hizmetine kendilerini adamaları, Isparta ve ülke geleceği açısından büyük önem taşıyor. Değerli arkadaşlarımızı da böylesine önemli bir göreve talip olmaları ve seçilmelerinden dolayı Isparta ve ülkemiz adına kutluyorum.” dedi.

Üniversite olarak tüm sivil toplum örgütleri ve halkla beraber çalışmalar yürütmekten duydukları memnuniyeti dile getiren Rektör İbicioğlu, üniversitelerin bilgilerini uygulamaya geçirebilmesi gerektiğini belirtti. İbicioğlu, SDÜ’nün işadamlarıyla birlikte yürüttüğü işbirliğinin rol model olduğunu sözlerine ekledi.

ITSO’nun her zaman SDÜ ile iç içe çalıştığını belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Biz SDÜ’den en fazla yararlanan sivil toplum kuruluşlarından biriyiz. Çünkü bizim için büyük bir şans orada bulunan öğretim üyelerinin fikirleri projeleri bizleri daha da güçlü yapıyor. Bize her konuda bilimsel destek veren Başta Sayın Rektörümüz İbicioğlu ile tüm öğretim üyelerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da aktif olarak birlikte çalışacağımız kurumlar arasında olan SDÜ’den en iyi şekilde yararlanacağız.”dedi.

Gül ile ilgili bazı sorunlardan da bahseden ITSO Başkanı Başdeğirmen, bu konuyla ilgili önemli projeleri olduğunu ve SDÜ’den destek beklediklerini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.