Üniversite Öğrencisi İntihar Etti

Yalvaç İlçesi'nde, Süleyman Demirel Üniversitesi'ne (SDÜ) bağlı Teknik Bilimler Yüksek Okulu Tekstil Teknolojisi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Gülten Kırmızıgül, oturduğu apartmanın 3'üncü katındaki dairenin balkonundan atlayarak yaşamına son

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2011 15:22
Üniversite Öğrencisi İntihar Etti

Yalvaç İlçesi'nde, Süleyman Demirel Üniversitesi'ne (SDÜ) bağlı Teknik Bilimler Yüksek Okulu Tekstil Teknolojisi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 22 yaşındaki Gülten Kırmızıgül, oturduğu apartmanın 3'üncü katındaki dairenin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Zafer Mahallesi'nde bulunan 4 katlı Milli Egemenlik Apartmanı'nda meydana geldi. Erkek arkadaşı Cengiz Gürzal ve diğer arkadaşlarıyla birlikte dün gece bir eğlence merkezinde eğlenen Gülten Kırmızıgül, burada iddiaya göre alkol aldı. Gecenin ardından Cengiz Gürzal, kız arkadaşı Kırmızıgül'ü saat 03.00 sıralarında evine bıraktı. Kırmızıgül'ü dairesine kadar götüren Gürzal, daha sonra evden ayrılarak aracına döndü.

Bu sırada balkona çıkan Gülten Kırmızıgül, Gürzal'a seslenerek "Seni seviyorum. Kendimi aşağı atacağım" dedikten sonra 3'üncü kattan atladı. Beton zemine çakılan Kırmızıgül, ağır yaralandı. Gürzal'ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Kırmızıgül, yolda yaşamını yitirdi.

Olaydan sonra Cengiz Gürzal ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kız arkadaşını oturduğu apartmanın önünde bıraktığını belirten Gürzal, polisteki ifadesinde şunları söyledi:

"Gülten tek başına dairesine çıkmaya çalıştı. Merdiven ışıkları yanmayınca kendisini ben çıkardım. Dairesinin kapısını açınca bana 'Seni çok seviyorum, bu gece burada benimle kal' dedi. Kabul etmedim ve aşağı indim. Balkondan yine bana 'Seni seviyorum' diye bağırdı. Sonra da aşağı atlayacağını söyledi. Bunun üzerine hemen koşarak yukarı çıktım. Kapı kapalıydı. Zorlayarak açtım, ancak Gülten balkonda yoktu. Aşağı baktığımda Gülten yerde yatıyordu."

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Gülten Kırmızıgül'ün cenazesi SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.