Üniversite Yönetimine Yönelik Açıklama

Isparta Alperen Ocakları'ndan Üniversite Yönetimine Yönelik Açıklama.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2013 12:27
Üniversite Yönetimine Yönelik Açıklama

BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN ZİHNİYETLİLER

İslam’da hiçbir düzen yoktur ki; insanlığın huzurunu, felahını, refahını düşünmesin. Hiçbir düzen yoktur ki; yapılan yanlışların üstü kapatılsın, kul hakkına riayet edilmesin, memleket bilincinden öteye, menfi davranışları çevreleyen zihniyete sahip olsun.

Çok değil, bundan yaklaşık üç ay ötede başlayan üniversitedeki sıkıntılar, tüm duyarlı vatandaşları, kurum ve kuruluşları rahatsız ettiği gibi bizleri de rahatsız etti. İlk olarak Aziz Bayrak’ın görevden alınması, tarafımızdan, yapılan bir yanlış olarak algılandı, haksızlık olarak görüldü. Gelgelelim, kendi zat-ı muhteremlerinin işlediği, yasadışı işler yapmaktan yolsuzluğa kadar tüm suçların, “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” felsefesini kendine şiar edinmiş kişiler tarafından yıllarca gizlenmesi, tüm duyarlı ve Hakkı savunmayı yeğleyen vatandaşları ve bizleri yalnız kandıran ve aldatan bir adım oldu.

Her nasıl ki Cemel Hadisesinde aldatılan ve aldatılma sonucunda haksız tarafı tutan Hz.Talha, Hakkı gördüğünde Hz.Ali safına geçtiyse; aynı kısas çerçevesinde biz duyarlı vatandaşlarda haksız olan tarafta bulunduk ve yalnız Hakk’ın olduğu yeri savunma anlayışımız içerisinde haklı olan tarafa geçtik. Bunun yine en büyük suçlusu da şüphesiz ki bugüne değin, Aziz Bayrak’ı koruyan, kollayan ve tüm yanlışlarını gizleyen kişilerdir. Bu üç ay içerisinde ise artık o yılanın kendilerine dokunduğunu görenler tüm gerçekleri mahkemeler huzurunda açığa dökmeye başlamıştır. Ve unutulmamalıdır ki bir suçu gizlemek, bizzat o suça iştirak etmekle eşdeğerdir.

Alperen Ocakları camiası, her zaman hakkı gözeten ve haksızlığa karşı susmayı kendine kesinlikle uygun görmeyen bir camia olması sebebiyle, ilk olarak İl Başkanı Emre Özden tarafından savunulmaya geçilen Aziz Bayrak, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte, aynı Cemel Hadisesi gibi, asıl hak olan, yani hiçbirinin savunulmaması gereken bir konuma geçmiştir. Bir Mü’min’in de esas duruşu, haksızlıklara karşı çıkarken hakkı ihlal etmemek olmamaktır. Bu çerçevede yaptığımız açıklamadan bugüne kadar, hakkı bir bir irdeleyip doğruyu ve yanlışı teker teker hesaplayıp, adımlarımızı yine bu doğrultuda atmaktayız. Duamızdır, Allah her Türk gencini, kandırılanların ve haksızların tarafında olmaktan alıkoysun inşallah.

Emre Özden
Isparta Alperen Ocakları İl Başkanı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum