Üniversite'de Gergin Bekleyiş

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz'ındün yaptığı açıklamaların ardından çok sayıda öğrenci Türk Bayraklarıyla birlikte İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Aralık 2014 13:10
Üniversite'de Gergin Bekleyiş

Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz'ın dün yaptığı "Pazartesi günü 12:00 ile 16:00 saatleri arasında Afyon-Burdur-Antalya'dan gelecek olan terör örgütü üyeleriyle Süleyman Demirel Üniversitesi Doğu Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi veya Özgürlük Meydanında (AMFİ) milliyetçi muhafazakar öğrencilere saldırı düzenleyip paçavralarını açacaklar" açıklamasının ardından çok sayıda öğrenci İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde toplandı.

Üniversitede yaşanan gergin olaylarla ilgili Isparta Emniyet güçleri ve SDÜ özel güvenlik güçleri çok sıkı tedbirler aldı.

SDÜ öğrencileri adına Yavuz Varlı bir açıklama yaptı. Varlı, bölüca örgüt yandaşlarının Uludere olaylarını bahane ederek üniversitede huzursuzluk çıkarmak ve terör estirmek istediklerini ancak burada bu kalabalığı gördükten sonra bir kişinin bile ortaya çıkamadığını söyledi.

Öğrenciler, "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" ve "İmralı Basılsın Apo ... Asılsın"  sloganlar eşliğinde bekleyişini sürdürüyor.

Ayrıntılar Gelecek...





  



   

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum