Üniversitemiz İle Her Zaman İşbirliği İçindeyiz

Üniversitemiz İle Her Zaman İşbirliği İçindeyiz

Yayınlanma:
Üniversitemiz İle Her Zaman İşbirliği İçindeyiz

SDÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dicle Özdemir Küçükçapraz, Müdür Yardımcıları, Uzman Sertaç Selim Sarıca, Alper Tütünsatar Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan, Yönetim Kurulu üyeleri ile Genel Sekreter Nihal İspir hazır bulundu.

Kariyer Merkezi Müdürü Yrd Doç. Küçükçapraz, ITSO ile Kariyer Merkezi olarak öğrencilerin iş hayatına atılmaları ve kariyer planlamalarıyla ilgili bir protokol imzalamak istediklerini söyledi. Çüküpçapraz, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Kariyer Günleri Programına da ITSO yöneticilerini öğrencilere rol model olarak konferans vermesi için davette bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen de üniversite ile her türlü çalışmada yer aldıklarını ve üniversite- sanayi işbirliğini sürdüren projelere de imza atacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.