Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Isparta’da

Uluslararası fotoğraf yarışmalarında defalarca ödüle layık görülmüş olan Ispartalı fotoğraf sanatçısı Demet Toros, Isparta Sanat Ve Fotoğraf Derneği’nin üyeleriyle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2014 16:02
Ünlü Fotoğraf Sanatçısı Isparta’da

Isparta’da sanat ve fotoğraf severleri bir araya getirmek üzere kurulmuş olan ISFODER’in daveti üzerine Ankara’dan Isparta’ya gelen Demet Toros, Gençlik Merkezinde dernek üyeleriyle bir araya gelerek söyleşi yaptı.



Temel fotoğrafçılık üzerine katılımcılara bilgi veren Toros, kendi arşivinden birkaç fotoğrafı dernek üyeleriyle paylaştı.

Fotoğrafın sanat olduğuna bir kez daha dikkat çeken Toros, “Hayatımda maddi bütçemi düşünerek hiç fotoğraf çekmedim. Fotoğraftan da bugüne kadar hiç para kazanmadım.” dedi.



ISFODER Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Toprak’la gelecek projelere yönelik beraber çalışma kararı alan Toros, ISFODER üyeleriyle ‘İstasyon Parkı’nda fotoğraf çekimi yaptı.

Haber: Aytuğ Yıldız

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.