Ünlü Şovmen Beyaz'ın Kalbi Tekledi

Beyazıt Öztürk kontrol için gittiği hastanede kalp damarında tıkanıklık olduğunu öğrendi...

Yayınlanma:
Ünlü Şovmen Beyaz'ın Kalbi Tekledi

Acil bir operasyon geçiren ünlü şovmenin kalbine stent takıldı. Beyaz “Dizi, reklam ve şov programım beni çok yordu” dedi

Yoğun çalışma temposu 43 yaşındaki Beyazıt Öztürk’ün vücudunu iflas ettirdi. Öztürk, önceki gün apar topar operasyona alındı ve kalbine stent takıldı. Yıllarca sürdürdüğü Beyaz Show’un hazırlık sürecinde aşırı yorulan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz sezon da Yalan Dünya dizisine Rıza karakteriyle dahil oldu.

GÖĞSÜNDE AĞRI HİSSETTİ

Yoğun çalışma programından dolayı sürekli zorlandığını ifade eden Öztürk geçtiğimiz günlerde de bir bankanın reklam kampanyası içinMaldivAdaları’na gitti. Çekimlerden sonra İstanbul’a dönen Öztürk göğsünde, bir ağrı hissetti ve doktora gitti.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Öztürk’ün, özel bir hastanede yapılan kontrolleri sırasında kalp damarında tıkanıklık tespit edildi. Acil bir operasyonla anjiyo yapılan Öztürk’ün kalbine stent takıldı.

Yakınlarından öğrenilen bilgiye göre ünlü sunucunun sağlık durumu iyi. Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz günlerde birmekan çıkışı gazetecilere “Bu sezon çok yorucu geçti. Dinlenmek için tatile ihtiyacım var” demişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.