ÜNMAK, Sektörün Ulusalararı Zirvesi Turkeybuild'e Katıldı

37 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'a Isparta'dan ÜNMAK'ın dışında 3 firma daha katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2014 23:40
ÜNMAK, Sektörün Ulusalararı Zirvesi Turkeybuild'e Katıldı

Yapı sektörünün uluslararası zirvesi olarak kabul edilen ve 37 yıldır düzenlenen Turkeybuild, İstanbul TÜYAP'da gerçekleştirildi.

Yurt içi ve dışından 1150 firmanın stand açtığı yapı fuarına ısıtma ve soğutma alanında Isparta'dan da 3, yapı alanında da bir firma katıldı. Kazan ve imalatı sektöründe Isparta'nın gururu olan ve 45 ülkeye ihracat gerçekleştiren ÜNMAK, CNR'daki ısıtma-soğutma bölümünde stant açtı.

ÜNMAK'ın yanı sıra aynı sektörde faaliyet gösteren Emtaş ve Yıldız Termo Mekanik'de bu fuarda boy gösterdi. Turkal İnşaat da Decortech markasıyla yapı fuarına katıldı.Isparta Ticaret ve Sanayi Odası da ulusalararası fuarda boy gösteren Ispartalı firmaların sahip ve temsilcilerini yalnız bırakmadı.

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Başkan Yardımcıları Metin Çelik, Salih Sarıkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özkutlu, Meclis Üyesi Salim Güntaç, Meslek Komitesi Başkanı Mehmet İzci ve üyeleri Lokman Önal, Musa Çağrıcan ile üyeler fuar için İstanbul'a gitti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.