Üretici 700 Bin TL Dolandırıldı İddiası

Kendisini elma tüccarı olarak tanıtan H .K'nın Gelendost ve köylerinden yaklaşık 1000 ton elma alıp ortalama 700 bin borç bırakarak, kayıplara karıştığı iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 17:14
Üretici 700 Bin TL Dolandırıldı İddiası

Gelendost'un Sesi'nin haberine göre; Olay yaklaşık olarak bir bucuk ay önce meydana geldi. İddiaya göre; Gelendost Yeşilköy köyüne gelen H.K peşin para ile elma alacağını söyleyerek köylünün gözünü boyadı. Köy ve Gelendost ovasında elma bahçelerini gezip elma üreticisi ile pazarlık yaptı. Ve bahçeden yüklü miktarda Elma aldı.Günlük ortalama 5 tır elma sardı.

Karamanlı olan H.K buradan yapılan elmaların Karaman'da Çavaş soğuk hava deposuna yaptığını buradan da Mısır’a yurtdışına ihracat ettiğini söyledi.

Gelendost’da elma hasadı bittiğinde H.K üreticilere Karaman’a gideceğini bir gün sonra gelip herkesin hesabını göreceğini söyledi. Elma üreticileri ertesi günü bekledi ancak gelen giden olmadı. Şahsın telefonuna da ulaşamadılar. Elma üreticileri bir taraf’tan umutlu bekleyişini sürdürürken bir taraftan zor günler yaşayan müstahsil kan ağlıyor.

Bir haftadır H.K'dan haber alınamıyor caresiz bekleyi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum