Üretilen Listeler Dedikodudur

Üretilen Listeler Dedikodudur

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mart 2015 10:47
Üretilen Listeler Dedikodudur

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, zaman zaman kamuoyunda dolaşan aday listelerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “7 Nisan’da genel merkezimiz tarafından YSK’ya listeler ulaştırılıncaya kadar piyasada oluşturulan dedikoduların anlamı ve karşılığı yok" dedi.

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, geçtiğimiz gün genel merkezin kararı çerçevesinde tüm sivil toplum kuruluşlarına kimi vekil olarak görmek istersiniz sorusunun yöneltildiği yoklama sonrası önemli bir tespitte bulundu. Öncelikle gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı STK temsilcilerine teşekkür eden Zabun, ‘’Aslında Isparta’da STK temsilcilerimizin de kendilerine böyle bir soru yöneltilmesine ne kadar da ihtiyaç duyulduğu ortaya konuldu. Değişik kesimlerden gelerek kanaatlerini ortaya koydular. Çağrıya kulak veren ve AK Parti’ye kadar gelerek kanaatini ortaya koyan tüm temsilcilerimiz şundan emin olabilirler; genel merkezimizin belirlemiş oldukları ilkeler çerçevesi içerisinde onların ortaya koydukları kanaatler, aynı özen, itina ve dikkatle bir torbada emin bir şekilde genel merkezimize ulaştırılmıştır. Buradan çıkan sonuçları da kesinlikle dikkate alacak ve önemseyecektir. AK Parti ilklerin partisidir. İlk kez böyle bir süreci Türk siyasi hayatına kazandırmıştır. Zannediyorum ki bundan sonra diğer partilerde böyle bir süreci uygulamak zorunda kalacaktır’’ dedi.

‘’DEDİKODULARIN KARŞILIĞI YOK’’
Öte yandan dikkatli, özen ve itina ile aday belirleme sürecinin devam ettiğini hatırlatan Zabun, ‘’Aday belirlemede çok argüman var. 7 Nisan’da YSK’ya genel merkezimiz tarafından listeler ulaştırılıncaya kadar piyasada oluşturulan dedikoduların anlamı ve karşılığı yoktur. Nihai karar ve son karar 7 Nisan’da YSK’ya ulaştırıldıktan sonra ortaya çıkacaktır. Bizim parti olarak arzumuz gerçekten Isparta’mızı temsil edebilecek, hemşerilerimizle diyalogu kurabilecek, Isparta’nın sorunlarına sahip çıkabilecek, ülke meselelerine hakim ve ülke meselelerini takip edebilecek ve ülkenin yürüyüşüne topyekun katkı sunabilecek aktörlerle yolumuza devam edebilmek’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.