Üretimi Yerinde İnceledi

Üretimi Yerinde İnceledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 14:30
Üretimi Yerinde İnceledi

MHP İl Genel Meclis Üyesi ve beraberindeki heyet Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala'yı ziyaret etti.

İadeyi ziyarette bulunduklarını söyleyen MHP İl Genel Meclis Üyesi Kerem Korhan Aras, kasabada yapılan kültür mantarı yetiştiriciliği hakkında bilgiler aldı.

Beldede yapılan mantar yetiştiriciliğinin Isparta’ya öncü olduğunu söyleyen Başkan Pala, Sarıidris Kasabasının ekonomide model oluşturduğunu ifade etti. Heyet, makamda gerçekleştirilen ziyaretin ardından mantarhaneleri gezerek incelemelerde bulundu.

Mantar Yetiştiricilerine Eğitim
Eğirdir İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli tarafından Sarıidris Kasabasında mantar yetiştiricilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Belediye hizmet binasında düzenlenen seminerde mantar yetiştiricilerine daha fazla verim alabilmeleri için gerekli bilgiler anlatıldı. Eğirdir İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli tarafından verilen seminer soru cevap şeklinde son buldu.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum