Usta Gazeteci,Muhtar Adayı Oldu

Isparta basının tanınan isimlerinden Hakan Oran, Zafer Mahallesi’ne Muhtar adayı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2014 16:28
Usta Gazeteci,Muhtar Adayı Oldu

Önümüzde ki ay yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, muhtar adayları da gün yüzüne çıkıyor. Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Oran’da, 36 yıldır ikamet ettiği Zafer Mahallesine muhtar adayı oldu. Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Gazeteci ve Zafer
Mahallesi Muhtar adayı Oran, yapılması gerekenleri şu şekilde açıkladı:

“Aile olarak yıllardır Zafer Mahallesi’nde ikamet etmekteyiz. Ben basın sektöründe çalışan biri olarak ilimizin ve diğer mahallelerin sorunlarını biliyorum. Üzüldüğüm nokta şu, birçok mahalleye çeşitli yatırımlar yapılırken, bizim Zafer Mahallesi hep yerinde sayıyor. Bu sorunları giderebilecek alt yapı ve birikime sahibim.

Meslek icabı devamlı olarak üst düzey bürokrat ve siyasilerle görüşmekteyim. İlimizi yöneten ekibin içinde beni kıramayacak dostlarım ve ağabeylerim var. Onların desteği ile Zafer Mahallesi’ndeki sorunları biran önce çözerim. Zaten işim gereği mahalleli birçok vatandaşımızın derdine hamd olsun ki derman oldum. Yıllardır mahallemiz ekstra bir hizmet almıyor. Zafer Mahallesine ait bir sosyal tesis dahi yok. Şu anda muhtarlığın bulunduğu sosyal tesis bildiğim kadarıyla Fatih Mahallesi’ne ait. Bunun yanı sıra mahallede düğün salonu, çay bahçesi, okul ve cami haricinde hiçbir kamu kurumu bulunmuyor.

Muhtarlık olarak işadamlarını ve yatırımcıyı mahallemize çekmemiz gerekiyor. İlimizde söz sahibi kişilerle görüşülüp bürokratik sorunları çözmeliyiz. Sınır komşumuz Fatih Mahallesi’nde akla – hayale gelmeyecek hizmetler getirilirken bizim mahallemiz sadece Isparta Belediyesi’nin garnitür hizmetlerinden yararlandı. Yani bazı ana caddelere asfalt dökülmesi, çöplerin temizlenmesi gibi. Burası her kesimden insana hitap eden bir mahalledir. Ama bakıp görüyoruz ki hiçbir imkandan faydalandırılmamış. Sorunları biliyoruz- çözmek için geliyoruz” dedi.

‘ZAFER MAHALLESİ MUHTAR ADAYI HAKAN ORAN’

“1978 Isparta doğumluyum. 36 yıldır Zafer Mahallesi’nde ikamet etmekteyim. 15 senedir Gazetecilik ve Basın sektöründe çalışmaktayım. Siyasetçilerden aldığım tecrübeyi Gazeteciliğimin engin gücü ile birleştirerek mahallemize en iyi hizmeti getirmek için var gücümle çalışacağım. Mahallemizin sıkıntılarını ve sorunlarını çok iyi bilen biri olarak, mahallemize bugüne kadar yapılamayanları yapmak için bu önemli göreve talip oldum. Seçildiğim takdirde Gazetecilik sektöründe çalışmanın avantajlarını muhtarlık görevinde de kullanacağıma inancım tam.

AZALAR

Tuna ÜNAL ( Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü)

Enver ŞAHİN ( Gülkent Devlet Hastanesi’nde Görevli)

Tuncay YALÇIN (Erkek Kuaförü)

Mehmet AKTUĞ (SDÜ Spor Kompleksi Kondisyon Sorumlusu)

İsmail SOLAK (SDÜ Spor Eğitmeni)

Şenol MEMİŞ (Göltaş Çimento Fabrikasında Teknik Eleman)

Şenol Erol (Isparta Barosu)

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum