Utanç Vesikasıdır

Isparta Ülkü Ocakları tarafından Belediye İşhanı önünde demokratikleşme paketinde açıklanan andımızın kaldırılmasını protesto etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ekim 2013 09:41
Utanç Vesikasıdır

Başbakan Erdoğan'ın açıkladığı demokratikleşme paketine tepki gösteren Isparta Ülkü Ocakları, Andımızın kaldırılmasını utanç vesikası olarak yorumladı. Açıklanan demokratikleşme paketinin PKK için olduğunu ileri süren ülkücüler, basın açıklamasının ardından hep bir ağızdan andımızı okudu.

Isparta Ülkü Ocağı Başkanı Akif Çapraz, 30 Eylül tarihinde açıklanan demokratikleşme paketinin milletimiz ve devletimiz adına utanç vesikası olduğunu ileri sürerek, “30 Eylül 2013 günü açıklamış olduğu sözde demokratikleşme paketi milletimiz ve devletimiz adına ne yazık ki utanç vesikası olmuştur” dedi.

Isparta Ülkü Ocağı Başkanı Akif Çapraz açıklamasında şu ayrıntılara yer verdi.

“Başbakan Erdoğan dün yani 30 Eylül 2013 günü açıklamış olduğu sözde demokratikleşme paketi milletimiz ve devletimiz adına ne yazık ki utanç vesikası olmuştur. Sözde demokratikleşme paketi aklı kandilde, zekâsı İmralı’da ve fikri ABD’de olanların gölgesinde ortaya çıkmıştır. Sözde demokratikleşme paketi PKK’nın emirlerinin yerine getirilmesinde dur durak bilinmediğinin ucu bucağının olmadığının göstergesidir.
Sözde demokratikleşme paketini;

İmralı’daki haysiyet ve şahsiyet yoksunu emretmiş, PKK tehdit etmiş, ABD’de talimat vermiştir. Ne yazık ki başbakanda uygulamak zorunda kalmıştır.

Bölücü, ayrımcı talepler başbakan’ın elleriyle demokratikleşme paketi adı altında siyasi zemine oturtulmuştur.

Sayın başbakan’ın bir söylediği diğer söylediğini tutmamaktadır. Bundan bir buçuk ay önce “Ana dilde eğitim yok, özel okullarda da yok. Biz ülkemizi bölecek adımlar atmayız” derken şimdi ne oldu da serbest bıraktın ey Recep Tayyip Erdoğan? Bunları yaparak Biz ülkeyi böldürecek adımlar atmayız derken şimdi bölmeni mi emrettiler?

2010 yılında “ PKK ile Görüşmedik. Görüştüğümüzü söyleyenler şerefsizdir.” Derken 2011 yılında “ PKK ile Biz görüşmedik, devlet görüştü” diyen, 2012 yılında “ PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim. Sıkıntısı olan varsa bana söylesin” diyerek şerefini ortaya koyarken şimdi de bu yaptıklarınla aklının kandilde, zekanın İmralı’da fikrinin de ABD’de olduğunu kanıtladın.

Başbakan Erdoğan’ın “demokratikleşme paketi” adı altında açıkladığı maddelerden birisi de “Andımızın” kaldırılması olmuştur. Bölücü terör örgütünün dayatması olduğu her yönüyle aşikâr olan bu adım, milletimize yapılmış büyük bir hakarettir.

Çünkü andımızın kaldırılmasından rahatsızlık duymayan tek kesim, Türk düşmanları olmuştur. Türk milletinin malı ve canıyla bedelini ödeyerek aldığı bu toprakların hâkimiyet tapusu, AKP tarafından altın tepsi içerisinde Türk düşmanlarına sunulmaktadır.

Türk yurdunda “Türk’üm” demenin suç haline dönüştüğü bu ihanet süreci, gün gelecek sahiplerinin başına çalınacaktır. Türklüğe ve Türk milletine yapılan bu saldırıların hesabı, asla mahşere kalmayacaktır.

Türk’e olan düşmanlığın hiç bitmediği gibi bugün kabul edilemez hale gelmiştir. İlkokullarda çocuklarımızın “Türk’üm” demesinden bile korkar hale gelmişsin. Unutma sayın başbakan Korkunun ecele faydası yoktur.
Varlığını Türk’ün varlığına armağan eden” Türk milliyetçileri, bugüne kadar olduğu gibi, bundan böyle de andımızı daha gür bir sesle okumaya devam edecektir”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum