Uyarı Levhasının Olmaması Felaketi Getirdi

Önceki gün Davraz Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 13 yaşındaki Engincan Akbay'ın hayatını kaybetmesi o yolda ihmalleri de gündeme getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2014 16:40
Uyarı Levhasının Olmaması Felaketi Getirdi

Davraz Mahallesi 105 Caddede meydana gelen kazada Mehmet Varol yönetimindeki 07 PY 755 plakalı otomobil, Engincan Akbay'ın kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Engincan Akbay (13)kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü ise serbest bırakıldı.

OTOMOBİL SOL ŞERİTTEN İLERLİYORDU
Mehmet Varol yönetimindeki otomobil 105 caddede köy garajı istikametine doğru seyir halinde iken yolun sol şeridinden gidiyordu.

Kaza yeri olan kavşağa geldiğinde ise hiç fren yapmadığı ve karşıdan karşıya geçmeye çalışan Engincan Akbay'ın kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Hız sınırı yüksek olduğu anlaşılan otomobilde ve kavşakta hiçbir uyarı levhasının olmaması ise felaketi getirdi.

O YOLDA HEM GENİŞ HEM DE UYARI LEVHALARI YOK
13 yaşındaki Engincan'ın ölümüne neden olan o yolda trafik için hiçbir önlem alınmamış. Yolda hiçbir uyarı levhası yok. Çevredeki vatandaş bile bu yolun ışıklandırılmasını istiyorlar.

105 Caddenin başlangıcı olan bu yolda acilen bir ışıklandırma şart. Trafik güvenliği için önlem alınması gerekiyor. Bir süre öncede çeşitli kazaların meydana geldiği bu kavşağın hem geniş olması hem de trafik uyarı levhalarının olmaması düşündürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum