Uyuşturucu Bağımlılığı En Önemli Toplum Sorunu

Uyuşturucu Bağımlılığı En Önemli Toplum Sorunu

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Şubat 2018 12:34
Uyuşturucu Bağımlılığı En Önemli Toplum Sorunu

ITSO Başkanı Başdeğirmen, uyuşturucu ile mücadelenin toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirterek, bağımlı gençlerin tedavisi, topluma kazandırılması ve iş bulmaları konusundaki çalışmalara destek verdiklerini söyledi.  

Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın uyuşturucu ile mücadele konusundaki çalışmalarına Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen’de katkı sağlıyor. ITSO Başkanı Başdeğirmen, Vali Günaydın’ın hassasiyetle üzerinde durduğu uyuşturucu ile mücadele ve uyuşturucudan kurtulan gençlerin işe yerleştirilmesi konusunda önemli bir adım attı. Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan ile birlikte geçtiğimiz günlerde İş- Kur Müdürü Gürsel Öksüz ve Isparta Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı İbrahim Uzunköprü ile toplantı yaparak, bağımlılıktan kurtulan gençlerin topluma kazandırılıp, uygun pozisyonlarda işe yerleştirilmeleri konusunda çalışma başlattı. Bağımlı gençlerin tedavilerinin ardından, işe yerleştirilmeleri ile ilgili işadamları ile görüşmeler yapan Başdeğirmen, “Uyuşturucu ile mücadele toplumsal bir sorumluluk. Her birey bu konuda üzerine düşeni yapmak zorunda. Sayın Valimiz bu konuda bir çalışma başlattı. Bizler de üzerimize düşeni yapmak zorundayız. İşverenlerle görüşüp bağımlılıktan kurtulan gençlerimize iş bulunması konusunda çalışmalar başladık. İş Kur Müdürümüz ve uyuşturucu bağımlısı gençlerin rehabilitasyonu konusunda emek veren Isparta Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Yöneticileri ile toplantı yaptık. Gençlerimizle bir araya geldik. Onların beklentilerini almaya çalıştık. Gençlerimizin topluma kazandırılması ve iş bulmaları konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Bir kişinin bile bu bağımlılıktan kurtulup işe yerleştirilmesi bizim için başarıdır ama gönlümüz gençlerimizin hepsinin işe yerleştirilmesi ve hayatlarının düzenli hale gelmesidir.”dedi.

Uyuşturucu ile Mücadele Derneği Başkanı Uzunköprü de desteklerinden dolayı Başdeğirmen’e teşekkür ederek, “Derneği kurduğumuz ilk günden itibaren sizin desteğinizi hep yanımızda hissettik. Siz bize inandınız, her zaman kapınızı açtınız. Bizler kurulduğumuz günden bu yana birçok gencimizi bu bağımlılıktan kurtardık. Sizde bize manevi destek verdiniz, gençlerimizle bir araya geldiniz, değer verdiniz şuan yine vermeye devam ediyorsunuz bu konuda çok teşekkür ederiz.”diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.