Uyuşturucu Operasyonu 6 kişi Tutuklandı

Uyuşturucu Operasyonu 6 kişi Tutuklandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2016 17:26
Uyuşturucu Operasyonu 6 kişi Tutuklandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan palanlı çalışmada 4 eve eş zamanlı düzenlenen operasyonda 6 kişi yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şahıslar tutuklandı.

Yapılan açıklamada, "Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan planlı çalışmalarda;

Değişik tarihlerde delillendirme amaçlı 10 ayrı yakalama olayında 16 şahıs hakkında işlem başlatılmış olup; şahıslardan çoğunluğu satışa hazır vaziyette yaklaşık 150 paket birer kullanımlık eroin maddesi ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir.

Şahısların yakalanması amacı ile 19/04/2016 günü İlimiz Merkezinde 4 ayrı adreste başlatılan eş zamanlı operasyonda 6 hedef şahsın tamamı yakalanmıştır. 20.04.2016 günü adli mercilerce mevcutlu olarak çıkartılan 6 şahsın tamamı (M.A. G.O.Ş., M.A., Ü.K, M.A. ve M.S.B.) tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.