Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Uyuşturucuya Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2015 15:19
Uyuşturucu Operasyonu: 7 Kişi Tutuklandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılması ve Ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan planlı çalışmalarda, satışa hazır 215 paket tek kullanımlık uyuşturucu madde ele geçirildi.

Salı günü çeşitli adreslere yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı. Sanıklar çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

Konuyla ilgili emniyetten yapılan açıklamada "Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılması ve Ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan planlı çalışmalarda;

Değişik tarihlerde delillendirme amaçlı 28 ayrı yakalama olayında, 38 şahıs hakkında işlem başlatılmış olup; şahıslardan çoğunluğu satışa hazır vaziyette yaklaşık 215 paket birer kullanımlık eroin maddesi ile uyuşturucu madde kullanmak için faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirilmiştir.

06.10.2015 günü eş zamanlı yapılan operasyon sonucunda uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen (C. K., A.A.K., G.K., R.Y., M.U., B.T., ve R.A.) isimli 7 şahıs yakalanmış, 08.10.2015 günü çıkartıldıkları adli mercilerce tamamı tutuklanmışlardır.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri olarak uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlıkla devam edecektir" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.