Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama

Isparta ve Konya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında elebaşı olduğu iddia edilen 2 kişinin de bulunduğu toplam 8 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2011 10:44
Uyuşturucu Operasyonunda 8 Tutuklama

Konya ve Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında elebaşı olduğu iddia edilen 2 kişinin de bulunduğu toplam 8 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı'nın Beyşehir merkezli olmak üzere Konya ve Isparta'nın 4 ayrı ilçesinde, eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kişi sayısı 23'e yükseldi. Adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden Beyşehir Cumhuriyet Savcılığı'nda tamamlanan sorgulamalarının ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye çıkarılan örgütün elebaşı olduğu ileri sürülen H.K. ve B.A. ile S.A, S.Ö, İ.G, H.B, İ.A, İ.Ö. tutuklandı, 5 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Hakkında tutuklama kararı verilen zanlılar cezaevine konuldu.

Konya'nın Seydişehir ve Beyşehir, Isparta'nın Yenişarbademli ile Şarkikarağaç ilçelerinde 21 ayrı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan diğer 10 şüphelinin ise bugün Beyşehir Adliyesi'ne çıkarılması bekleniyor. Operasyon çerçevesinde, 7 kilo 450 gram kubar esrar, 564 kök hint keneviri, 10 gram uyuşturucu niteliğinde narkotik madde, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.