Uyuşturucu Tacirlerine Darbe!

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri yaptıkları planlı takip sonucu uyuşturucu ticareti yapan 3 kişiyi yakaladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2014 19:07
Uyuşturucu Tacirlerine Darbe!

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUYORSUNUZ

Isparta Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehirlerarası otobüslerle kente uyuşturucu getiren ve ticaretini yapan şahısları mercek altına aldı.

Uzun süren takip sonucu şehirlerarası otobüslerle yolcu gibi seyahat ederek uyuşturucu madde taşıyan H.E., M.A.E, M.E. isimli şahısların kente yine bir yolcu otobüsü ile gireceğini tespit eden ekipler kentin giriş ve çıkışlarını tuttu. AJANS32

Kente giren otobüsü bir süre takip eden ekipler, Migros Kavşağı’nda otobüsü durdurarak operasyonun düğmesine bastı.
buhaberajans32den(ç)alıntıdır
Kimliği bilinen 3 şahsı yolcuların şaşkın ve meraklı bakışları arasında gözaltına alan ekipler, şahısların bagajlarında yaptıkları aramalarda 7 kilogram esrar ele geçirdi.

Yakalanan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli mercilere sevk edildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre şahısların uyuşturucu maddeleri doğu illerinden temin ederek Isparta – Burdur ve Antalya’da sattıkları öğrenildi.

BU HABERİ İLK KEZ AJANS32'DE OKUDUNUZ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.