Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarat çalışmalar sonucunda; Yalvaç ilçesinde 2 şahsın uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı belirlenen kişiler yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ekim 2017 16:59
Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yalvaç ilçesinde Ş.Y. ve İ.A. isimli şahısların esrar maddesi bulundurdukları bilgisinin alınması üzerine jandarma ekipleri düzenlediği operasyonla 2 şahsı yakaladı. Yapılan operasyonda  şahısların araç, ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda (123 gr.) esrar maddesi, (84 gr.) kenevir bitkisi tohumu, (1 adet) ruhsatsız otomatik av tüfeği, (1 adet) ruhsatsız tabanca ve (7 adet) tabanca mermisi ele geçirildi.

 Şüpheliler Ş.Y. ve İ.A. hakkında adli işlem başlatıldıktan sonra çıkarıldıkları mahkemede tutuklamarak ceza evine gönderildiler. Ele geçirilen malzemeler ise muhafaza altına alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.