Uyuşturucu Tacirlerine Suç Üstü

Uyuşturucu madde satmak isteyen şahıs ile alıcı suçüstü yakalandı. Satıcı tutuklandı alıcı ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2014 00:27
Uyuşturucu Tacirlerine Suç Üstü

Yalvaç Eski Sanayi Mahallesinde uyuşturucu madde satmak isteyen şahıs ile alıcı suçüstü yakalandı. Satıcı tutuklandı alıcı ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz hafta Jandarma’nın son yılların en büyük uyuşturucu madde ele geçirmesinin ardından bu haftada polis uyuşturucu madde satmak isteyen M.N isimli şahıs ile alıcı E.S’yi suçüstü yakaladı.

Uyuşturucu madde kaçakçılığı ile etkin mücadele eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri Pazartesi akşam saatlerinde Eski Sanayi Mahallesi’nde torbacı tabir edilen bir şahısı elinde bulunan malı satmak istediği sırada suçüstü yakaladı.

Asayiş Büro Amirliği ekipleri satıcı M.N.’nin yaklaşık 30 gram kubar esrar maddesini E.S isimli şahısa satmak istediği sırada yakaladı. Her 2 şüpheliyi gözaltına alan polis ifadeleri alındıktan sonra Savcılığa sevk etti. Tutuklanmaları talebiyle Savcı tarafından mahkemeye sevk edilen sanıklardan satıcı M. N tutuklanırken, alıcı E.S ise tutuksuz yargılanmak suretiyle mahkemece serbest bırakıldı.

Tutuklanan sanık hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Yalvaç Kapalı Cezaevine teslim edildi.

NURETTİN ARKAN ÇINARALTI

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.