Uyuşturucu Tacirlerini Terörist Sanınca

Aliköy ve Küçükhacılar Köyünde bir yanlış anlaşılma her iki köyü de ayağa kaldırdı. İşte o haber…

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2012 16:45
Uyuşturucu Tacirlerini Terörist Sanınca

Isparta Emniyet Müdürlüğü Ekipleri geçtiğimiz gün Antalya’dan Isparta’ya giriş yapan bir aracı takibe aldı. Emniyet Ekipleri aracı Aliköy civarında sıkıştırdı. Edinilen bilgilere göre aracın içinde 5 kişi olduğu bunlardan 4 tanesinin emniyet güçleri tarafından göz altına alındığı öğrenildi.
Bir kişinin ise kayıplara karıştığı ve arama çalışmalarının devam ettiği de edinilen bilgiler arasında. Emniyet ekiplerinin araçta yaptığı aramada uyuşturucu madde ele geçirildiği bildirildi.

Buraya kadar herşey normal. Ancak bu olay sırasında Aliköy ve Küçükhacılar sakinlerine “Köyde terörist yakalandı” diye yanlış bilgi gelince, her iki köy de ayaklandı. Emniyetin terörist yakaladığı yönünde bilgi alan köylüleri sakinleştirmek ise yine emniyet güçlerine kaldı.

Emniyet ekipleri uyuşturucu kaçakçılarının yakalandığını söyleyince köylüler de sakinleşerek polisi alkışlamakla yetindi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.