Uyuşturucuya Geçit Yok!

Uyuşturucuya Geçit Yok!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2016 00:06
Uyuşturucuya Geçit Yok!

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde uyuşturucu ticareti yapmak ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan bir şahıs tutuklandı. Uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak, kullanmak suçundan ise bir kişi yakalandı.

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAK VE 6136 SAYILI KANUNA MUHALEFET SUÇUNDAN BİR ŞAHIS TUTUKLANDI:
29.03.2016 günü Fatih mahallesinde faaliyetini sürdürmekte olan bir işyerine ait müştemilatta ruhsatsız tabanca bulundurduğu iddiası ile Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan arama sırasında şüpheliler F.Ö ile Ş.S nin orada olduğu görülmüştür.
Yapılan aramada F.Ö ‘ ya ait 1 adet 7,65 çapında browning marka tabanca, tabancaya ait iki adet şarjör, 11 adet 7,65 çapında tabanca mermisi ile 64 adet satıma hazır paketlenmiş uyuşturucu maddesi(eroin), 5 adet uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan kürek tabir edilen kağıt, 7 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan alüminyum folyo, uyuşturucu paketlemede kullanılan defter yaprağı ile iki adet rulo halinde alüminyum folyo bulunmuştur. Arama sırasında evde bulunan üzerinden uyuşturucu madde çıkan Ş,S hakkında kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçundan, F.Ö hakkında ise Uyuşturucu Ticareti Yapmak ve 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli mercilere sevk edilmiş olup, F.Ö isimli şüpheli çıkarıldığı adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

UYUŞTURUCU MADDE BULUNDURMAK, SATINALMAK, KULLANMAK
12.04.2016 günü saat: 16.20 sıralarında asayiş ekiplerimizce şüphelenerek durdurulan B.N.A isimli şahısın sırt çantası boşaltılması istenilmiş ve içerisinde sigara jelatini ile sarılı bir madde bulunmuş ve bahse konu maddenin içine bakıldığında üzerinde GP logosu bulunan mavi renkli ECTASY olduğu değerlendirilen tablet ile birlikte yapılan üst aramasında 3,5 gr eroin maddesi bulunarak ekiplerimizce muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli B.N.A eroin maddesi ve Ecstasy ile birlikte gerekli işlemleri yapılmak üzere Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğümüze teslim edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.