Uyuşturucuya Karşı Topyekun Mücadele

Uyuşturucuya Karşı Topyekun Mücadele

Yayınlanma:
Uyuşturucuya Karşı Topyekun Mücadele

Vali Şehmus Günaydın, Isparta Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Alkolizmle Mücadele Derneği kermesinin açılışında yaptığı konuşmada; “Toplumda önemli bir yara haline gelen uyuşturucuyla mücadele konusunda kamu kurumları yanı sıra sivil toplum örgütlerimiz de bu konuda çok önemli görevler üstleniyorlar” dedi. 

 

Isparta Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Alkolizmle Mücadele Derneği tarafından gençlerin uyuşturucudan uzak tutulması amacıyla gıda ve giyecek kermesi düzenlendi. 

Isparta El Ele Derneği ile Isparta Gençlik Merkezi’nin de destek verdiği kermesin açılışı dün gerçekleştirildi. Saat 11.30’da Bolat Oteli altı eski TEB Bankası yerinde yapılan törene; Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Daire Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

ERBİL’DEN MEHTERAN KONSERİ

Kermes açılışı öncesi, Isparta Mehteran Derneği Başkanı olan ve aynı zamanda Isparta Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Alkolizmle Mücadele Derneği Başkan Yardımcısı Yaşar Erbil tarafından mehteran ekibiyle birlikte davetlilere mehteran konseri sunuldu. 

VALİ GÜNAYDIN; “BU KONU TOPLUMDA 

ÖNEMLİ BİR YARA HALİNE GELDİ” 

Mehteran konserinin ardından kermes açılışına geçildi ve Isparta Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Alkolizmle Mücadele Derneği tarafından düzenlenen kermesin açılış kurdelası, törene katılan protokol üyeleri tarafından kesildi. 

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, kermes açılışında yaptığı konuşmada “Toplumda önemli bir yara haline gelen uyuşturucuyla mücadele konusunda çok önemli görevler üstlenen, önemli görev ve hizmetlere imza atan derneğimizin kermesi için burada toplanmış bulunmaktayız. Başta dernek başkanımız, onun değerli yöneticileri ve derneğimize destek veren herkese teşekkür etmek istiyorum.

“BU GÖREVİ BÜYÜK FEDAKARLIK 

VE AZİMLE YÜRÜTÜYORLAR” 

Derneğimizin yapmış olduğu çalışmalar sadece Isparta’mız da değil ülkemizde de örnek gösterilen bir çalışmadır. Bu arkadaşlarımızın büyük bir fedakarlık ve azimle yürütmüş oldukları faaliyetlerde de bizler Ispartalılar, kamu görevlileri, sivil toplum örgütleri ve toplumun her kesimi olarak bu arkadaşlarımızın yanında olmak zorundayız. Uyuşturucuyla mücadele milletimizin bekası, geleceği için çok önemli. 

“BÖYLESİ ÇALIŞMALARA DESTEK 

VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ” 

Bu mücadelede herkesin üzerine düşeni yapması gerekiyor. Bu konuda çok daha gayret, çaba gösterilmesi lazım. Çünkü bunun sonuçları milletimizi de olumsuz etkiliyor. Uyuşturucuyla mücadelede başta alınması gereken tedbirlerin yanı sıra tedavi süreci de önemli bir aşama. Aynı zamanda tedavi sürecinden sonraki aşama da bir o kadar önemli. Bütün bu süreçlerde arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalar her türlü takdirin üzerinde. Kamu kurumlarımızın yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra böylesine özverili sivil toplum örgütlerinin yapmış olduğu çalışmaları her anlamda destekliyor ve katkı veriyoruz. Katkı vermeye de devam edeceğiz” dedi. 

BAŞKAN UZUNKÖPRÜ’DEN TEŞEKKÜR 

Isparta Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Alkolizmle Mücadele Derneği Başkanı İbrahim Uzun Köprü de, kermesin açılışına katılan tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Törende ayrıca; dernekte kalan gençlere yönelik olarak düzenlenen ağaç şekillendirme kursuna katılan gençlere sertifikaları verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.