Uyuyan Dev Uyandı Artık Kimse Tutamaz

AK Parti Yerel Seçimlerde İddialı

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2018 09:14
Uyuyan Dev Uyandı  Artık Kimse Tutamaz

Ak Parti Kasım Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında parti yöneticileri bundan sonraki hedeflerinin 2019 yılı Mart ayında yapılacak Yerel Seçimler olduğunu açıkladılar. 

Ak Parti Kasım Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Iyaşpark Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Önceki gün saat 11.00’de başlayan toplantıya; Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Parti ilçe teşkilatları katıldı.  

ÜNLÜ; “ÜLKEMİZ ÜZERİDE DIŞ MİHRAKLI 

GÜÇLER KİRLİ OYUNLAR OYNUYOR” 

Toplantıda ilk konuşmayı Partinin Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü yaptı. Ünlü konuşmasında; “1071’ de Malazgirt’te Anadolu’nun kapılarını bir daha hiç kapanmamak üzere açan atalarımızın torunları olarak mazimizde nice savaşlar , badireler atlatmasına rağmen asla yılmadan ,usanmadan mücadele edip tarihte destanlar yazan bu yüce millet ,yakın tarihte de gezi parkı , 17/25 aralık süreci , 15 temmuz hain darbe girişimi ve son olarak da ekonomik darbe girişimi gibi dış mihraklı içimizdeki piyonların görev aldığı senaryoları maalesef yaşamaktadır. Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır diyen bir lidere sahip olan güçlü Türkiye elbet bu zor günleri de aşmayı bilecek, daha da güçlenerek yol yürümeye devam edecektir.

“AK PARTİ 16 YILDIR ÜLKEYİ 

BAŞARIYLA YÖNETİYOR” 

2023 / 2053 / 2071 hedefleri doğrultusunda güçlü Türkiye’nin 16 yıldır kesintisiz iktidarı olan Ak Parti’nin bir ferdi olmaktan şeref duyuyorum . Salonda bulunan, ben dahil bir çoğumuz 3 kasım 2002 seçimlerinden öncesini hatırlamayacak kadar genç

Yaştayız. 16 yıldır girdiği her seçimden güven tazeleyerek tek başına iktidar olan ak

Partinin genç neferleri olarak yaklaşan yerel seçimler sürecinde 2002 öncesi ve

Sonrası Türkiye’yi bulunduğumuz bütün platformlarda üzerine basa basa anlatmalıyız. Özellikle reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gençleri yedek kulübesinde değil İlk 11 de görmek istiyoruz demesiyle başlayan ve bugün 18 yaşında bir gencimizin seçme ve seçilme hakkına sahip olmasıyla , büyüyen Türkiye de ve dünya sahnesinde söz sahibi olabilmesi için gece gündüz demeden , var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eskiden gençler geleceğimizin teminatıdır denirdi; günümüzde ise biz gençler bugünün teminatı; yarınların umudu olmak için emek harcıyor ve bu şiarla hareket ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde biz gençler Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerleyerek belediye başkanlıkları , meclis üyelikleri için siyaset arenasında olacak ve reisimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmayacağız. Yolumuz uzun ve çetrefilli ….

“GENÇLİK KOLLARI AK 

PARTİ SİYASETİNİN KALBİDİR” 

Rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu davanın bir neferiyim ve olmaya da devam edeceğim. Şunu unutmamalıyız ki ak parti gençlik kolları, siyasetin okulu ve omurgasıdır. Gönlümüz her daim genç olsa da, fiziken yaşımız ilerliyor. Bugün siyasetin en keyifli kademesindeyiz, yarınlar ne getirir bilemem fakat şunu net bir şekilde ifade edebilirim ki gençlik kolları Ak Parti siyasetinin kalbidir. Burada bulunan siz kıymetli büyüklerimizin gençlik kollarının kıymetini bildiğinizi düşünüyor olsam da hatırlatmakta bir bahis görmüyorum. Kalbi atmayan bir vücut nasıl yaşayamazsa; gençliği olmayan bir teşkilatta yok olmaya mahkumdur diyerek sözlerime son verirken

Yaklaşan yerel seçimlerin başta ülkemize, milletimize, partimize, teşkilatlarımıza, aday adaylarımıza ve biz ak gençliğe hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

ZABUN; “BİZİM PARTİMİZDE BİREYSEL 

KARARLAR VE YAKLAŞIMLAR OLMAZ” 

Toplantıda daha sonra kürsüye İl Başkanı Osman Zabun geldi. Başkan Zabun konuşmasında Ak Parti’nin ülkeyi yeniden imar ettiğini ve Yeni bir Türkiye ortaya koyduğunu belirterek şunları söyledi; “Bizim gayemiz sığ bir particilik değildir. Bizim derdimiz seçimden seçime galibiyet nağraları atmak değildir. Biz bir yolculuğa çıktık. Bizden öncekilerin bize devretmiş oldukları o mirası, ecdadımızın hak ve adalet mücadelesini yeniden ayağa kaldırmak için yeniden yola çıktık. Büyük medeniyetin inşası için yola çıktık. Partimizde benim aday olup olmayacağım konuşuluyor. Bu konuda sizlere açıklama yapmak istiyorum. Biz bu konuda görüşlerimizi paylaştık. Karar sayın Cumhurbaşkanımızındır, genel merkezimizindir. Çünkü biz teşkilatız. Bireysel kararlar ve yaklaşımlar olamaz. 

“16 YILLIK İKTİDARIMIZDA 

ÖNEMLİ MESAFE KAT ETTİK” 

Biz büyük medeniyetin inşası için yola çıktık. Gençlik kollarımız bizim reel ahlak okuludur, adap okuludur, fedakarlık okuludur, özveri okuludur, çalışkanlık okuludur. Bir kez daha gençlik kollarımızı bu çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Bugün 4 Kasım. Dün 3 Kasım’ı yaşadık. Ak Parti sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 16 yıl kesintisiz milletimizin tek başına iktidara getirdiği bir partidir. 16 yıl önce büyük hedeflerle yola çıkmıştık. Ve hepimiz inandık. Azimle, gayretle çalıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde 16 yılı geride bıraktık. Geride bıraktığımız 16 yıllık süreç içerisinde gül bahçelerinden gülü geçmedik. Dikenli yollardan yürüdük. Birçok musibet ile mücadele ettik, birçok hadise yaşadık. Kapatma davaları ile karşı karşıya kaldık. Cumhuriyet mitingleri ile karşılaştık. 367 garabeti ile karşı karşıya kaldık. 17-25 sürecini ve 15 Temmuz’u yaşadık. Yan yana gelmeyecek aktörlerin yan yana gelmesiyle masa başı operasyon hamlesi ile Ak Parti’yi iktidardan indirme mücadelesini gördük. Ama hamdolsun milletimize yaslandık ve milletimize güvendik. Ve Allah’ın yardımını hep yanımızda bulduk. Birçok hizmet ürettik. Hangi alana bakarsak, bakalım. Sosyal devlet anlayışını ayağa kaldırdık. Eğitim hizmetlerini nereden nereye getirdik. Savunma sanayimizi nereden nereye getirdik. Bu ülke bir tek kurşun yapamazken bugün insansız hava araçları ile tankı, topu ile top yekin mücadele ediyor. Ulaştırmada çok önemli mesafeler aldık. Yollarımızı, hızlı trenlerimizi, hava limanımızı yaptık. Dünyanın en büyük havalimanını açtık. Bütün şehirlere üniversiteler kurduk. Isparta’mıza 2.üniversite kurduk. Her ilçelerimizde hastanelerimizi yeniledik. Türkiye’de 3. olarak şehir hastanemizi açtık. Hava yolunu halkın yolu haline getirdik. Uçağı rüyamızda bile göremezdik. Bugün otobüs bileti fiyatına ülkemizin her bir tarafına ulaşım sağlayabilir noktaya geldik. Çok önemli mesafeler kat ettik. 

“UYUYAN DEV ARTIK UYANDI, 

KİMSE TUTAMAZ” 

Bizim derdimiz seçimden seçime galibiyet nağraları atmak değildir. Biz bir yolculuğa çıktık. Bizden öncekilerin bize devretmiş oldukları o mirası, ecdadımızın hak ve adalet mücadelesini yeniden ayağa kaldırmak için yeniden yola çıktık. Büyük medeniyetin inşası için yola çıktık. Büyük medeniyet yolculuğuna çıktık. Dolayısıyla bu büyük yolculukta milletimizin her ferdinin vereceği destek son derece önemlidir. Bu milletin ayağa kalkmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu millet ayağa kalkınca coğrafyanın ayağa kalkacağını çok iyi biliyorlar. Bu millet ayağa kalkınca Afrika’yı, Asya’yı istedikleri gibi sömüremeyeceklerini çok iyi biliyorlar. Ve o yüzden bu millet ayağa kalkmasın diye sürekli ensemizde boza pişirmeye çalışıyorlar. Ama artık sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile uyuyan dev uyanmıştır. Bu büyük medeniyet yolculuğunda ulusal düzeyde önemli başarılara imza atıyoruz. Ama yetmez. Şehirlerimizi de buna hazırlamak zorundayız. Şehirlerimizi de toplumsal olarak, ekonomik olarak buna hazırlamak zorundayız. Büyük medeniyet gelişmiş şehirler, yetişmiş nesiller ister” dedi. 

GÖKGÖZ; “TÜM BELEDİYELERİ ALACAK GÜÇTEYİZ, 

YETERKİ ALLAH ARAMIZA NİFAK SOKMASIN” 

Toplantıda son konuşmaya yapan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de konuşmasında; “Dürüstlükten, hakikatten asla taviz vermeyin. Bizim yolumuzu doğruluk, hak ve hakikat yoludur. Bizim yolumuz doğru olmayanların değil, doğruların, doğru olanların yoludur. Bize düşen dost doğru yolda bulunabilmektir. Biz bu gençlerle her zaman gurur duyduk, bundan sonra da duymaya devam edeceğiz.

Gençler biz kalbi selim sahibi gençlik istiyoruz. Ak Parti olarak gençlerimize inandığımız, güvendiğimiz için seçme ve seçilme yaşını 18’e indirdik. 25 Haziran’dan itibaren yerel seçimleri konuşacağımızı söylemiştim. Evet 31 Mart akşamı inşallah Ak Partimizin yerel yönetimlerde de Ak Parti bayraklarının dalgalanacağından hiçbir şüphem yok. Bu teşkilat bunu becerebilecek güce sahip. Birbirimize düşmeden, birbirimiz hakkında ileri-geri laf sarf etmeden, birbirimize bir arkadaş olarak yaklaşarak hep beraberce 22’de 22 yapabilecek iradeye sahibiz. Rabbim aramıza nifak sokmasın” dedi. 

Ak Parti’nin Kasım Ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum