Uzaktaş, AKP’nin Yaptıklarının Altında Ezilecektir

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AKP Adayı Nuri Uzaktaş’ın partisinin 11 yıldır hem genel de hem de yerel de yaptıklarının altında ezileceğini ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Aralık 2013 12:44
Uzaktaş, AKP’nin Yaptıklarının Altında Ezilecektir

Geçtiğimiz Cuma günü İzmir’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’la ilgili bir değerlendirme de Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Vedat Şenol’dan geldi. Uzaktaş’la il başkanlığı döneminde herhangi bir sorun yaşamadıklarını ifade eden Şenol, seçim yarışının bundan sonra başlayacağını belirtti.

FARKLI BİR SEÇİM OLACAK
AKP, CHP, MHP ve SP’nin adaylarının belli olduğunu ifade eden Şenol, yerel seçimlerin partilerin yanı sıra adayların da seçimleri olacağını dile getirdi. Yerel seçimlerin, milletvekilliği seçimlerinden farklı bir özelliği olduğunu anlatan Şenol, “Adayların göstereceği performans, anlatacağı çalışma tarzı ve projeler belirli olacaktır” dedi.

HALKA VEREBİLECEKLERİ PEK BİR ŞEY YOK
Bu seçimde Isparta’da CHP’nin kesinlikle favori olacağını ileri süren Şenol, sözlerine şöyle devam etti: “Çünkü özellikle MHP’nin anlatacağı pek fazla bir proje yoktur. Mevcut belediyenin 3. kez için şunu, bunu yapacağım demesinde inandırıcılığı zayıf olacaktır. AKP’nin zaten Balaman döneminde çok kötü bir icraatı oldu. İki partinin de belediyecilik uygulamalarından sonra halka vereceği pek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Varsa yeni projeleri anlatacaklardır ama Isparta’nın belli başlı sorunları yeni değil.

NURİ BEY, AKP’NİN YAPTIKLARININ ALTINDA EZİLECEK
AKP’nin hangi aday adayı olursa olsun CHP için fark etmez. AKP’nin adayından ziyade belirleyeceği olan partinin Isparta’daki izlenimleri. Nuri bey de AKP’nin 11 yıldır hem genelde hem de yerelde yaptıklarının altında ezilecektir. Nuri beye vatandaşlarımız şunu söyleyecek; ‘AKP 11 yıldır Isparta’da kaç fabrika açtı. Neleri kapattı? Sizin partinizin önceki belediye başkanlığı döneminde şunlar oldu.’ Kendisi bunlara cevap verebilecek mi?
KENDİSİNİN BİZİM DE BİLMEDİĞİMİZ BİR ÖZELLİĞİNİ BİLİYORLAR DEMEK Kİ
Sayın il başkanımızla kişisel olarak hiçbir sıkıntımız yoktu. Partileri onu aday göstermişse, ki başbakanın bu konularda çok titiz olduğunu biliyorum. 15 aday adayından Nuri beyi aday gösterdilerse kendisinin bizim de bilmediğimiz bir özelliğini biliyorlar demektir. Yoksa diğer aday adaylarına güvenemeyip en güvenilir adayımız diye de çıkmış olabilirler.”

KENDİLERİ YAPMADI AMA KENDİLERİ BATIRDI
Öte yandan İzmir’de AKP tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında Isparta’nın tanıtımını yaparken ağırlıklı olarak SDÜ’nün gösterilmesi ve Başbakan Erdoğan’ın ‘havalimanı bizim dönemimizde yapıldı’ demesini değerlendiren Şenol, “Isparta’nın bugüne kadar yapılmış en büyük hizmeti SDÜ’dür. SDÜ, AKP zamanında kurulmadı. Havalimanı da AKP zamanında kurulmadı. Ama Isparta’da övünecekleri hiçbir şey olmadığı için özellikle Sayın Süleyman Demirel’in yaptığı ve onunla simgeleşmiş 2 büyük yatırımı sahiplenmeye çalışıyorlar. Tanıtım filminde de onları göstermişler. Isparta’ya önemli yatırımları yapanlar kendileri değildir ama batıranlar kendileridir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum