Uzaktaş, Belediye’yi Birlikte Yöneteceğiz

30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlere 45 gün kala siyasi tansiyonda yükselmeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2014 10:37
Uzaktaş, Belediye’yi Birlikte Yöneteceğiz

AK Parti Adayı Nuri Uzaktaş bu çalışmalarını sosyal paylaşım sitesinden seçmenlere duyurmaya özen gösteriyorlar. Ayrıca halkla da birebir bir araya gelerek kendilerini anlatmaya çalışıyorlar. İşte belediye Başkanlığı seçimlerinde önde gözüken adayların başında AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş geliyor. Uzaktaş’ta seçim çalışmalarını hızlı bir tempo ile devam ettiriyor.

Uzaktaş, bir taraftan esnafı işyerinde ziyaret ederken bir tarafta da mahalle sakinlerinin evine giderek burda yapacağı hizmet ve çalışmaları aktarma fırsatı buluyor.

Kadın Kolları Başkanlığı’nın çalışmaları gözden kaçmıyor. akşam ve gündüz ev ziyaretlerinde en büyük faktör Kadın Kolları Başkanlığı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek tüm mahallelerde önceden hazırlamış olduğu mahalle temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Uzaktaş’ı boş bırakmıyor. Her gün mahallelerde Kadın Kolları’nın tertiplediği evlere ziyaret ederek Isparta’lı hanımlara ve beylere projelerini anlatıyor

Uzaktaş yaptığı her toplantı yada sohbette altını çizdiği özelliklerden bir tanesi ise belediyeyi kendisinin değil vatandaşlarla birlikte yöneteceğini söylemesi. Mahallelerde yada şehir merkezinde yapılacak her türlü yatırım ve hizmette mutlaka halkın istek ve desteği alınacağını dile getiriyor. Ben merkezli değil biz merkezli bir hizmet ve belediye yönetim anlayışı ile görevini sürdüreceğini söylemeyi de ihmal etmiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum