Uzaktaş, Teşkilattan Meclise Götüreceği İsimleri Belirledi

AK Parti'de belediye başkan adayı olan İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ın il yönetiminden 2, Merkez ilçe yönetiminden ise 3 kişiye meclis listesinde yer vereceği iddia edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2013 23:24
Uzaktaş, Teşkilattan Meclise Götüreceği İsimleri Belirledi

AK Parti'de İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ın belediye başkan adayı ilan edildikten sonra teşkilatlardan çok sayıda partilinin meclis üyesi olmak için istifa edeceği beklentisi gerçekleşmedi. Belediye Başkan adayı olan eski İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ın il yönetiminden 2, merkez ilçe yönetiminden de 3 kişiyi meclis aday listesine yazacağı öğrenildi.

AK Parti'de belediye meclis üyesi adayı olmak üzere Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Ramazan Çırak ile il yönetim kurulü uyesi Ecz. Zafer Akça'nın istifa ettiği bildirildi.

Merkez İlçe Teşkilatından da Ali Sapan, Faruk Daşdöner ve Mustafa Yalçınkaya'nın meclis üyeliği için partideki görevinden ayrıldığı öğrenildi. Disiplin Kurulu Başkanı Hasan Ünlü'nün ise il genel meclisi üyeliği adaylığı için istifa ettiği edinilen bilgiler arasında.

Ali SAPAN



Faruk DAŞDÖNER



Mustafa YALÇINKAYA

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum