Uzaktaş, Yalçın'ı ve Isparta Belediyesini Bombaladı

Ak PArti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Isparta Gazeteciler Cemiyeti'nin ziyaretinde MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın açıklamalarını sert cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2012 17:43
Uzaktaş, Yalçın'ı ve Isparta Belediyesini Bombaladı

MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın belediye ile ilgili yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştiren Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Yalçın'a "belediyeyi kaybetmekle hiçbir il başkanı aç kalınmıyor" diyerek cevap verdi.

Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş'ın, MHP İl Başkanı Yalçın ile ilgili yaptığı açıklama şu şekilde,

" Eğirdir Göl’ü kanun koruması ile ilgili kanun değişikli düzenlemeler nedeniyle Sayın İsa Yalçın, Isparta’nın geleceğini ipotek altına alındığını söylüyor. Eğirdir Türkiye’nin kullanabilir en büyük tatlı su kaynaklarından bir tanesi kendi kaderine terk edilip de belirli bir süre sonra ölmesini mi bekleyeceğiz?

Biz nasıl ve neyi ipotek altına almışız. Asıl gölü koruduk. Bu göl geleceğin Isparta’sı, bırakın da koruyalım. Eğer böyle giderse ortada göl kalmaz, her tarafı Eğiridir gölü ile suluyoruz. Muhalefet olmak adına yapılan söylemler var. Kendilerinin iktidar da olduğunda iyi hizmetlerde bulunmuşlar öyle diyorlar. Bende merak ediyorum ne zaman iktidar da olmuşlar. Bu arkadaşların hafıza sıkıntısı var. Bu arkadaş adliyelerle ilgili açıklamamdan tatmin olmadığını söylüyor. Kendi partisinin belediye başkanı var.

Senirkent Belediye Başkanı MHP’li başkan gayret gösterdim adliyenin kapatılmasını kurtardım diyor. Biz gayet net ve içinde doğrular olan açıklamalar yapıyoruz. Eğer bizim açıklamalarımızdan memnun değilse, kendi başkanının yaptığı açıklamalar bir baksın. Başkanın adliyeyi kapanmaktan kurtardım diye telefonlara çektiği mesajlar var onunla tatmin olsun. Göreve geldikleri bugünden memlekete yaptıkları bir hizmet var mı acaba Allah aşkına? Nerede ne yapmışlar, yaptıkları bir şey yok. Yapmadıkları şeyi de yapmış gibi gösteriyorlar.

İnsan kendi dünyasında yaşarsa etrafını kendi adamları ile kapatırsa toplum içinde durmazsa çok hizmet yaptığını düşünür. Biz 2009 seçimini kaybettik. İnsanlar sizin yanınıza gelince yanlış yapıyorsunuz demez, sizi eleştirmez halkın içine inin ve bir bakın, halk sizin için neler söylüyor bir dinleyin. İnsanlar giderler sizin ne yapıp yapmadığınıza sandıkta karar verir. İsa bey belediye yi kaybedeceğiz diye korkmasın, insanlar belediye yi kaybedince ölmüyor. Partiler de ölmüyor. Biz seçimi kaybettik de öldük mü ? ölmedik.

İnsanların geçim kaynağı belediye değilse aç kalmıyorlar. Kaybettiğimiz dönemden öncede il başkanıydım.Şimdide il başkanıyım. İl başkanın heyecanlanmasına gerek yok. önümüzde seçim dönemi var. Siz bir iddia ile çıkmışsınız. Seçim süreci gelince halkın ayağına inecek misiniz. Biz 2009 yılından itibaren şunu yaptık, bunu yaptık yada yapamadık diyeceksiniz. Ben taktiri halkımıza bırakıyorum. Vicdanlar sizi sorgulayacak ."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum