Uzaktaş, Yalvaç Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti’de il kongresi öncesi, genel merkez tarafından aday olarak belirlenen Nuri Uzaktaş ve ekibi, Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2012 16:55
Uzaktaş, Yalvaç Teşkilatıyla Bir Araya Geldi

Yalvaç İlçe Teşkilatı’nda partilileriyle bir araya gelen Uzaktaş, “Siyaset bir rant kapısı değildir. Siyaset insanlara hizmet için yapılır. İnsanların haklarını yemek için kullanılacak bir yol değildir Biz de bir hizmet, bir dava uğruna mücadele ediyoruz. Bu niyetle yola çıktık, hizmete talip olduk, gönüllü olduk. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın” dedi.

Toplantıda söz alan Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Osman Çiftçi de, “Bizler ilimize, ilçemize hizmet etmek için burada bir aradayız. Ben değil, biz varız. Birlikte çalışırsak ilimize, ilçemize büyük projelerle hizmet ederiz.” dedi. Müstakbel il başkanından bir istekleri olduğunu ifade eden Çiftçi, şunları söyledi: “Bizim sizden ilk isteğimiz ilçeler arasında ayrım yapılmaması hususudur. Bundan önceki dönemlerde zaman zaman isteyerek ya da istemeyerek ilçeler arasında ayrım yapıldığını gördük. Bu konuda daha dikkatli olacağınız inancıyla başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.