Uzaktaş 33 Ay Sonra Emanetini Devraldı

Ak Parti’nin 22 Nisan’da gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi’nde göreve gelen Nuri Uzaktaş, dün parti binasında yapılan törenle, Mehmet Uğur Gökgöz’den bayrağı teslim aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Nisan 2012 13:41
Uzaktaş 33 Ay Sonra Emanetini Devraldı

Ak Parti’nin 22 Nisan’da gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi’nde göreve gelen Nuri Uzaktaş, dün parti binasında yapılan törenle, Mehmet Uğur Gökgöz’den bayrağı teslim aldı. “Teşkilatlarda nöbet devri vardır. Nöbetler devredilir, devralınır. Tercih konusunda farklı yorumlarda bulunulması siyaset anlayışına terstir” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Av. Osman Zabun, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Aydemir, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak’ın yanı sıra çok sayıda belde belediye başkanı ve partililerin katıldığı devir teslim töreninde konuşan İl Başkanı Uzaktaş, “Kongre sürecimiz, gücümüz ve enerjimizin yeniden toplandığı nokta olmuştur. Teşkilatlarda nöbet devri vardır. Nöbetler devredilir, devralınır. Tercih konusunda farklı yorumlarda bulunulması siyaset anlayışına terstir” dedi.

“EMRİMDE BİR NEFER OLARAK ÇALIŞACAĞIZ”
İl Başkanlığı görevini Nuri Uzaktaş’a devreden Mehmet Uğur Gökgöz, “Bundan sonraki süreçte patimizin çatısı altında, başkanımızın emri bir nefer olarak görev yapmaya devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışıdır, bir görev yarışıdır. ‘Halka hizmet, hakka hizmettir’ parolasıyla işimiz gücümüz milletimize hizmet etmektir” dedi.

GÖKGÖZ, PARTİLİLERDEN HELALLİK İSTEDİ
Görevini gönül rahatlığıyla Uzaktaş’a devrettiğini kaydeden Eski Başkan Gökgöz, “Bugün burada, görevimi gönül rahatlığıyla devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Görev yaptığımız partili arkadaşlarımdan da helallik istiyorum. Yeni yönetimimize ve başkanımıza başarılar dileyerek, emirlerine amade olduğumuzu tekrar ediyorum” şeklinde konuştu.

“TERCİH KONUSUNDAKİ YORUMLAR BİZİM SİYASET ANLAYIŞIMIZA TERSTİR”
Gökgöz’den sonra görevi tekrar devralan çiçeği burnunda Başkan Uzaktaş, “22 Nisan Pazar Günü, partimize yakışır bir şekilde kongremizi kavgasız ve gürültüsüz bir biçimde gerçekleştirdik. Teşkilatlarda nöbet devri vardır. Nöbetler devredilir, devralınır. Vakti saati geldiğinde çeşitli şekillerde görevler alınır. Tercih konusunda farklı yorumlarda bulunulması bizim siyaset anlayışımıza terstir. Her nerede, ne kadar hizmet yapan temsilcimiz varsa, kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YENİ ENERJİ VE YENİ HEYECANLA GÖREV BAŞINDAYIZ”
Yeni bir enerji ve heycanla göreve geldiklerini kaydeden Uzaktaş, “10 yıllık bir geçmişe sahip olan partimizde, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, partimiz adına gerektiği yerde, gerektiği hamleleri en iyi şekilde yapmaktadır. Parti olarak hizmetlerimiz devam etmektedir. Gayemiz ülkeye, millete, Isparta’ya ve teşkilatımız adına en iyi şekilde görev yapmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.
Yeni Başkan Uzaktaş, tören sonunda İl Başkanlığı’nı devraldığı Gökgöz’e çiçek ve plaket takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.