Uzaktaş: 'Biz menfaat partisi değil, hizmet partisiyiz'

AK Parti İl Başkan Adayı İşadamı Nuri Uzaktaş, kongre sürecine ilişkin olarak ilk kez konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2012 11:36
Uzaktaş: 'Biz menfaat partisi değil, hizmet partisiyiz'

AK Parti İl Başkan Adayı Nuri Uzaktaş ise, “Nasip olursa 22 Nisan günü tüm partililerimizin katılımıyla coşkulu bir kongre geçireceğiz. Bizim kongremizle beraber 4. Dönem kongrelerimiz sona ermiş olacak ve bizde çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

Uzaktaş: “Başbakanımız ve büyüklerimiz bu önemli göreve bizi tekrar layık gördüler; bizde bu görevi önceki görevimizdeki gibi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız. Bizlere tüm çalışmalarımızda elbette en güzel örnek Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onun enerjisi, dinamizmi, kararlılığı bizlere en iyi örnektir” dedi.

Uzaktaş konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Biz her zaman yeniliğe açık olduk. Yönetimimizi şekillendirirken de buna özen gösteriyoruz. Gençlere de bayanlara da yönetimimizde yer vereceğiz. Bununla beraber tüm parti kademelerimizle güzel çalışmalar yapacağız. Bizler siyasetin temiz yüzüyle uğraşıyoruz. Şunu unutmayın ki biz menfaat partisi değil bir hizmet partisiyiz. Her zaman için bu böyle olacaktır. Tüm çalışmalarımızı da bu zihniyet ve AK Partili olma şuuruyla yapacağız”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.