Uzaktaş Destek İstiyor

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, seçim çalışmalarına Gül Petek Sanayi Sitesi'nde esnaf ziyaretleriyle devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2014 10:19
Uzaktaş Destek İstiyor

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Isparta Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Uzaktaş çalışmalarını Gül Petek Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretleri ile sürdürdü.

Bir esnaf, bugüne kadar Isparta’ya hizmet getirilmediğinden yakınarak, 2014 yerel seçimlerinde Isparta’ya şehre getirilmesi için oylarını AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş’a vereceklerini söyledi.

Sanayide esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Uzaktaş’a, destek sözleri veriliyor. Esnaflarla bire bir ilgilenen, sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini sunan Başkan Uzaktaş, seçimler sonrasında konuşulanların asla unutulmayacağını kaydetti.

Hizmet için var olduklarını ifade eden Başkan Uzaktaş, AK Parti belediyeciliği ile Isparta’ya büyük bir ivme kazandıracaklarını belirtti.

Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, sanayi esnafları ile teker teker tanışarak tokalaştı. Uzaktaş, her girdiği yerden destek sözleri aldı.









HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum