Uzaktaş DSİ’yi Ziyaret Etti

Ak Parti Isparta Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş, 2014 yılı Mart ayında yapılacak seçim çalışmalarına DSİ ziyaretiyle devam etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2014 13:04
Uzaktaş DSİ’yi Ziyaret Etti

Uzaktaş, DSİ’de kalabalık bir işçi grubu tarafından karşılandı. İşçilerden destek sözü alan Uzaktaş, DSİ’den ‘Allah Yolunuzu açık etsin’ diyerek uğurlandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, Devlet Şu İşleri Bölge 18. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Uzaktaş DSİ’de ilk olarak Bölge Müdürü Vekili Şükrü Baysal’ı ziyaret etti. Başkan Uzaktaş ziyarette, Uysal’a Isparta için ekip arkadaşları ile birlikte hazırladığı projelerini anlattı. Belediye Başkan Adayı Uzaktaş, ziyarette Isparta’da suya zam yapılmamasında iktidarın katkısının çok büyük olduğunu sözlerine ekledi.

ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN
Belediye Başkan Adayı Uzaktaş, daha sonra Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan personel ile tek tek tokalaştı. ‘Sizlerden destek bekliyoruz’ diyen Başkan Uzaktaş, verilen destekleri göreve geldikleri zaman asla unutmayacaklarının altını çizdi. DSİ Personeli Uzaktaş’ı ‘Allah Yolunuzu açık etsin’ diyerek uğurladı.

KENDİ YEMEĞİNİ KENDİ ALDI
Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş’ı DSİ girişinde kalabalık bir işçi grubu karşıladı. Uzaktaş, DSİ Bölge Müdürlüğü ziyareti sonrasında DSİ işçileri ile de bir araya geldi. Uzaktaş, DSİ işçileriyle aynı salonda, aynı yemek sırasına girerek kendi yemeğini aldı. İşçilerin büyük ilgisiyle karşılanan Uzaktaş, yemek sonrasında bir müddet daha karşılıklı sohbet ettikten sonra DSİ’den ayrıldı.







HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.