Uzaktaş Halkın Yeni Yılını Kutladı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş yeni yıl mesajı yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2014 15:18
Uzaktaş Halkın Yeni Yılını Kutladı

Uzaktaş yeni yıl mesajında ise; Yeni umutlarla karşıladığımız 2014 yılının, milletimiz için başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması hepimizin dileğidir. Türk milleti, birlik ve dayanışma içinde güçlükleri aşmış, çağdaşlaşma yolunda yılmadan çaba göstermiş, Türkiye Cumhuriyeti'ni bugünkü düzeyine ulaştırmıştır.

Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe ilişkin kaygılarını en aza indirebilmek, onlara daha güzel yarınlar bırakabilmek, yeniliklere açık, gurur duyacağımız aydınlık bir ülke durumuna gelebilmek için hepimize büyük sorumluluk düşmektedir.

Umudumuzu, kararlılığımızı ve güvenimizi hiçbir zaman yitirmeden, devlet ve millet işbirliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşması için birlik ve beraberlik içinde daha çok çalışmalı ve çaba göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2014'ün herkese başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum