Uzaktaş Herkesi Tek Tek Dinledi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş, tüm gününü Yeni Sanayi Sitesi Esnafı ile birlikte geçirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2014 11:59
Uzaktaş Herkesi Tek Tek Dinledi

Ziyaretleri esnasında Gazeteci Ali Çevikbaş’ın babası ile de bir süre sohbet eden Uzaktaş, “Buradaki çalışma şartlarının zorluğunu tecrübe ederek, çocuklarınızı farklı mesleklere yönlendirmişsiniz” şeklinde espri yaptı.

Ak Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Nuri Uzaktaş gün boyu Yeni Sanayi Sitesi esnafıyla birlikteydi Isparta Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafların dükkanlarını tek tek dolaşan Uzaktaş, ticari ve sosyal sıkıntıları dinlerken, 2014 yerel seçimleri için destek istedi. Sanayi ziyaretlerine, keresteciler bölümünde start veren iktidar partisi adayı Uzaktaş, ilk olarak buradaki marangoz ustaları ve mobilyacılarla sohbet etti.

“YAŞADIĞINIZ ZORLUKLARI, ÇOCUKLARINIZA YAŞATMAMIŞSINIZ”
Gazeteci Ali Çevikbaş’ın babasının marangoz atölyesini de ziyaret eden Uzaktaş, burada bir süre Yaşar Çevikbaş ile muhabbet etti.

Marangozların zor şartlar altında çalıştığına dikkat çeken Uzaktaş, “Siz, belli ki bu zorlukları yaşarak tecrübe etmişsiniz. Oğlunuzu okutup, daha uygun çalışma ortamlarına sahip olan medya sektörüne yönlendirmişsiniz. Tebrik ederim” şeklinde espri yaptı.

UZAKTAŞ’A YOĞUN İLGİ…
Sıcak diyaloglar arasında devam eden ziyaretlerde, Uzaktaş’a gösterilen ilgi dikkatlerden kaçmazken, sanayi esnafı ziyaretleri memnuniyetle karşıladı.

HERKESİ TEK TEK DİNLEDİ…
Esnaflarla tek tek tokalaşan Uzaktaş’a zaman zaman farklı tepkiler de iletildi Saniyedeki çöp sıkıntılarından, yollardaki darlıklara kadar kendisiyle konuşmak isteyenleri geri çevirmeyen Uzaktaş, belediye seçimleri için destek isteyerek bu sorunlar ile bir bir ilgileneceği sözünü verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum