Uzaktaş İş Hanı Esnafından Destek İstedi

AK Parti Isparta Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş, seçim çalışmasını Belediye İş Hanı esnafını ziyaretiyle sürdürdü. Uzaktaş, esnafın güvenlik ve temizlik sorunları ile karşılaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2014 11:04
Uzaktaş İş Hanı Esnafından Destek İstedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Isparta Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş, 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdürdü. Uzaktaş, Belediye İş Hanı esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacağı projelerinden bahseden Uzaktaş, iş hanı esnafından destek istedi.

Başkan Uzaktaş, Belediye İş Hanı esnafının genel sorunları arasında güvenlik ve temizlik problemleri ile karşılaştı. Esnafların çoğundan özellikle güvenliğin tek kişi ile sağlanması yönünde şikayetler alan Uzaktaş’a temizlik konusunda bazı sorunlar aksedildi.

Allah’ın izni, halkın teveccühü ile Belediye Başkanı seçilmesi halinde, şehrin göbeğinde olan bu iş hanında ki esnafları sorunlarından arındırabilecek vizyona sahip olduklarını aktaran Uzaktaş, seçim sonrasında bunları görmezlikten gelmeyeceklerinin sözünü verdi.

Uzaktaş, şehrin merkezi konumundaki, günde binlerce insanın bazı ihtiyaçlarını karşılamak üzere girip çıktığı bir iş hanının bulunduğu durumundan kurtarılmasının öncelikli görevleri arasında olacağını ve esnafın asla mağdur edilmeyeceğini kaydetti.

Belediye iş hanı esnafıyla tek tek tokalaşan AK Parti Isparta Belediye Başkanı Adayı Nuri Uzaktaş, destek sözleri aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum