Uzaktaş ‘İşçinin Sorununa Çözüm Arıyoruz’

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, önemli mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2012 10:36
Uzaktaş ‘İşçinin Sorununa Çözüm Arıyoruz’

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, önemli mesajlar verdi.

Uzaktaş: “Millet olarak, emeği, alın terini kutsal gören, ‘insan için emeğinden başkası yoktur' düsturunu çalışma hayatının odağına koyan ve bunun etrafında bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyet mirasçılarıyız” dedi. AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş: “Milletçe en güzel hasletlerimizden biri de her zaman ‘işçinin hakkını vermek', toplumumuzda emeğe saygıyı böyle bir hassasiyetle korumak olmuştur.

Hükümet olarak, işçi, memur ve emekçi vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmaya, bu yolda gerekli bütün adımları atmaya şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz. 1 Mayıs, ülkesi, milliyeti, siyasal görüşü, dini, mezhebi, cinsiyeti ne olursa olsun bütün işçilerin, ekmek-barış-özgürlük ve demokrasi için birlikte mücadele ettikleri, birbirleriyle dayanışmalarını gösterdikleri bir gün olmalıdır. 1 Mayıs'ın siyasi çatışmaların gölgesinde kalmadan tartışmalardan arındırılmış kavga ve gürültüden uzak, işçinin sorunlarının dile getirildiği ve çözümlerin üretildiği bir gün olmasını ve bayram havasında geçmesini yürekten diliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum